Η Δημοτική Ομάδα ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανόρθωση

Ανόρθωση
Reading Time: 1 minute

Αναφορικά με τις τελευταίες θλιβερές εξελίξεις με την ποδοσφαιρική εταιρεία της Ανόρθωσης και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου*, η Δημοτική Ομάδα Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου αναφέρει ότι:

Αυτούσια η ανακοίνωση

1. Στηρίζουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου στις προσπάθειες του να διαχειριστεί την καμένη γη που αφήνει πίσω του η παραιτηθείσα διοίκηση της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο.

2. Καλούμε τους απανταχού οπαδούς και φίλους του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας όπως αγκαλιάσουν με θέρμη τη νέα αυτή προσπάθεια για επιβίωση πρώτα και εξυγίανση μετέπειτα της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η ποδοσφαιρική εταιρεία.

Δείτε επίσης:  Δημ. ομάδα ΔΗΣΥ Λεμεσού: Υπέρ της ένταξης της κοινότητας Τσερκέζ Τσιφλίκ

3. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουμε στους δημότες Αμμοχώστου, υποστηρικτές της Ανορθωσιάτικης ιδέας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ήταν, είναι και θα παραμείνει το καμάρι της πόλης μας, φάρος επιστροφής και ιερή μας ταυτότητα. Χρέος πρώτιστα εμάς των δημοτών Αμμοχώστου όπως σταθούμε ως ασπίδα στα καλώς νοούμενα συμφέροντα του συλλόγου μας και βοηθήσουμε τα βέλτιστα για την ανόρθωση της Ανόρθωσης μας.

Ο φοίνικας που αναγεννάται από την τέφρα του, η ζωή μας όλη. «Το πνεύμα της Ανόρθωσης δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωση ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται».

Δημοτική Ομάδα ΔΗ.ΣΥ Αμμοχώστου
24 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε επίσης:  Γ. Καρούσος: Επιτόπια επιθεώρηση υπηρεσίας καθαριότητας και παραλίες

*Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου

Σε σημερινή του έκτακτη συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου και αφού εξέτασε την επιστολή παραίτησης του Προέδρου της Εταιρείας, κ. Ανδρέα Παντελή, καθώς και τα διαδραματιζόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αποφάσισε όπως προχωρήσει άμεσα στην ανάληψη της διαχείρισης της Εταιρείας.

Οι στιγμές για την Ανόρθωση είναι δύσκολες όμως θα τα καταφέρουμε. Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας και υποστηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά για την αναγέννηση της Ανόρθωσης μας.

Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Αενάως Αναγεννάται.

Δ. Σ. Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

In the news
Load More