Η Κατερίνα Γαβριηλίδου βραβεύτηκε στα πρώτα Greek International Women Awards στο Λονδίνο

Κατερίνα Γαβριηλίδου
Η νεαρή Πολιτική Επιστήμονας Κατερίνα Γαβριηλίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια στα πρώτα Ελληνικά Διεθνή Βραβεία Γυναικών – Greek International Women Awards (GIWA) στην κατηγορία Κοινωνική Επιστήμη, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου.

Τα Ελληνικά Διεθνή Βραβεία Γυναικών είναι ένας ανερχόμενος θεσμός που σκοπό έχει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες γυναίκες από Ελλάδα και Κύπρο οι οποίες διακρίνονται τόσο στη χώρα τους αλλά και διεθνώς. Την βραδιά παρουσίασαν οι Αλέξης Κωστάλας και Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ενώ τα βραβεία απένειμαν οι κριτές κάθε κατηγορίας.

Η Κατερίνα Γαβριηλίδου ασχολείται ενεργά με την ενδυνάμωση της νεολαίας τόσο στην Κύπρο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια νεολαίας, όπως το Harvard Project for Asian and International Relations, ενώ προτάσεις της έχουν συμπεριληφθεί σε διεθνείς ανακυρήξεις για τα δικαιώματα των νέων. Άρθρα και εκθέσεις της στην Πολιτική Επιστήμη έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά διεθνούς κύρους όπως το Oxford Philosophical Society Review.

Tο 2016 διακρίθηκε ως μία από τους 60 καλύτερους νεαρούς ηγέτες της Κοινοπολιτείας μεσω του προγράμματος Queen’s Young Leaders Programme. Κατά την περίοδο 2015 – 2017 συμμετείχε στον οργανισμό νεολαίας των Ηνωμένων Εθνών UN Habitat εκπροσωπώντας τους νέους της Ευρώπης, θέση στην οποία εκλέγηκε έπειτα από παγκόσμια ψηφοφορία με νέους από όλο τον κόσμο.

Η Κατερίνα Γαβριηλίδου είναι επίσης Πρόεδρος και Ιδρυτής του οργανισμού The European Cyprus Society, με στόχο την ενδυνάμωση και συμμετοχή των Κύπριων νέων στα κοινά και τα Ευρωπαϊκά νεανικά δρώμενα.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More