Η Πρωτεύουσα ‘’φόρεσε’’ τα γιορτινά της – Αναμένεται εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Reading Time: 1 minute

Με μια εντυπωσιακή βραδιά ο Δήμος Λευκωσίας θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στο Προαύλιο του Δημαρχείου στην Πλατεία Ελευθερίας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με πορεία ξυλοπόδαρων στις 4:30μ.μ. από την Πλατεία Φανερωμένης προς το Δημαρχείο στην Πλατεία Ελευθερίας, με συνοδεία τυμπανιστών.

Δείτε επίσης:  Λάρνακα: Μικρός αριθμός κρουσμάτων από τσιμπήματα μεδουσών

Στις 5:00μ.μ. χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από παιδικές χορωδίες και τις χορωδίες του Δήμου Λευκωσίας θα γεμίσουν μελωδία το Προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με κλόουν, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά σόου με φωτιές και ξυλοπόδαρους ενώ παράλληλα θα πέφτει χιόνι από ψηλά δημιουργώντας ένα μαγευτικό και γιορτινό τοπίο στο κέντρο της πόλης.

Δείτε επίσης:  Έσβησε για τον Γαλανό η ελπίδα της επιστροφής

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Κωσταντίνο Γιωρκάτζη, σηματοδοτώντας την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

Το Εργαστήρι του Άη Βασίλη περιμένει και φέτος τα παιδιά με παιχνίδια, γνώση και πολλές εκπλήξεις.

In the news
Load More