Η Πρωτεύουσα ‘’φόρεσε’’ τα γιορτινά της – Αναμένεται εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με μια εντυπωσιακή βραδιά ο Δήμος Λευκωσίας θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στο Προαύλιο του Δημαρχείου στην Πλατεία Ελευθερίας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με πορεία ξυλοπόδαρων στις 4:30μ.μ. από την Πλατεία Φανερωμένης προς το Δημαρχείο στην Πλατεία Ελευθερίας, με συνοδεία τυμπανιστών.

Στις 5:00μ.μ. χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από παιδικές χορωδίες και τις χορωδίες του Δήμου Λευκωσίας θα γεμίσουν μελωδία το Προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με κλόουν, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά σόου με φωτιές και ξυλοπόδαρους ενώ παράλληλα θα πέφτει χιόνι από ψηλά δημιουργώντας ένα μαγευτικό και γιορτινό τοπίο στο κέντρο της πόλης.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Κωσταντίνο Γιωρκάτζη, σηματοδοτώντας την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

Το Εργαστήρι του Άη Βασίλη περιμένει και φέτος τα παιδιά με παιχνίδια, γνώση και πολλές εκπλήξεις.

In the news
post-image Διεθνη

Τρεις νεκροί, 12 τραυματίες από επίθεση ενόπλου στο Στρασβούργο

Εκατοντάδες στελέχη της γαλλικής αστυνομίας και των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων συνέχιζαν την κινητοποίησή τους τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη για τον εντοπισμό και...
Load More