Η Πρωτεύουσα ‘’φόρεσε’’ τα γιορτινά της – Αναμένεται εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με μια εντυπωσιακή βραδιά ο Δήμος Λευκωσίας θα σημάνει την έναρξη των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στο Προαύλιο του Δημαρχείου στην Πλατεία Ελευθερίας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με πορεία ξυλοπόδαρων στις 4:30μ.μ. από την Πλατεία Φανερωμένης προς το Δημαρχείο στην Πλατεία Ελευθερίας, με συνοδεία τυμπανιστών.

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Στις 5:00μ.μ. χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από παιδικές χορωδίες και τις χορωδίες του Δήμου Λευκωσίας θα γεμίσουν μελωδία το Προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με κλόουν, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά σόου με φωτιές και ξυλοπόδαρους ενώ παράλληλα θα πέφτει χιόνι από ψηλά δημιουργώντας ένα μαγευτικό και γιορτινό τοπίο στο κέντρο της πόλης.

Δείτε επίσης:  H Αγλαντζιά "τσικνώνει" και αρχίζει το πάρτυ για το Καρναβάλι

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Κωσταντίνο Γιωρκάτζη, σηματοδοτώντας την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

Το Εργαστήρι του Άη Βασίλη περιμένει και φέτος τα παιδιά με παιχνίδια, γνώση και πολλές εκπλήξεις.

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More