Η Φωτούλα Χατζήπαπα εκλέγηκε Δήμαρχος Λακατάμιας

Reading Time: 1 minute

Η Φωτούλα Χατζήπαπα εκλέγηκε Δήμαρχος Λακατάμιας, με 5053 ψήφους (ποσοστό 44,30%).

Σύμφωνα με τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα, ο Αργύρης Παπαναστασίου έλαβε 2267 ψήφους (ποσοστό 19.88%), ο Ανδρέας Γλαύκου Ανδρέου 2257 ψήφους (ποσοστό 19,79%) και ο Γιάννης Πιερίδης 1829 ψήφους (ποσοστό 16,04%).

Ψήφισαν 12321 άτομα (55.06%), ενώ η αποχή έφθασε το 44,94%.

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 11406 (92.57%), τα άκυρα 161 (1.31%) και τα λευκά 754 (6.12%).

Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Λακατάμιας, Φωτούλα Χατζηπαπά δήλωσε απόψε ότι θα αρχίσει από τα μικρά και τα καθημερινά με στόχο να έχει ο Δήμος Λακατάμιας άμεση εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας και ΕΒΕΛ – Στο τραπέζι η μετακίνηση πετρελαιοειδών

Σε δηλώσεις της στο επιτελείο της μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων και την εκλογική της νίκη, η κ. Χατζηπαπά είπε ότι «η βραδιά απόψε είναι για ευχαριστίες, τόσο στα κόμματα που με έχουν στηρίξει, το ΑΚΕΛ και τη Συμμαχία Πολιτών, αλλά και σε όλους τους δημότες Λακατάμιας που με έχουν στηρίξει, που μου έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους».

«Θέλω να τους δώσω μια υπόσχεση, ότι θα κάνω το παν για να δικαιώσω την απόφασή τους», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «η Λακατάμια έχει πάρα πολλά προβλήματα, θα σκύψουμε πάνω στα προβλήματα και με τη συνεργασία και των δημοτών πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε την Λακατάμια μπροστά, εκεί που της αξίζει να την τοποθετήσουμε ως ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου».

Δείτε επίσης:  Στις 30 Μαρτίου ο Παιδικός Μαραθώνιος Λευκωσίας

Έχω πει και στην προεκλογική μου εκστρατεία, είπε, «ότι στην προσπάθεια τους οι δήμοι να δώσουν στους δημότες τους μεγάλα έργα έχουν αφήσει τα μικρά και τα καθημερινά».

Επομένως, πρόσθεσε, «αρχίζουμε από τα μικρά και τα καθημερινά τα οποία θα δώσουν την ευημερία στους δημότες της Λακατάμιας και θα έχει ο Δήμος της Λακατάμιας άμεση εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα».

ΚΥΠΕ

In the news
Load More