Η όραση της δεν την αποτρέπει από το να διεκδικήσει την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην Πάφο

Reading Time: 1 minute

Η  Δέσπω Καζέπη αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης από τα 15 της χρόνια. Σήμερα είναι 70 ετών και ζει στην Πάφο. Με πλήρη συνείδηση κατέρχεται υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πάφου.

Πρόκειται για μια δραστήρια γυναίκα η οποία συνεχίζει να ζει μετά το ατύχημα που της συνέβη στα 15 της χρόνια, με αποτέλεσμα να χάσει την όραση της, να αγωνίζεται και να προσπαθεί αγγίζοντας κάθε ανθρώπινη χορδή και ευαισθησία.

Δείτε επίσης:  Προχωρά η μεταστέγαση υπηρεσιών στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας

Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε μετά το τραγικό ατύχημα δεν την βοήθησε να ξαναβρεί την όραση της. Ωστόσο δεν τα έβαλε κάτω.

Είναι απόφοιτη της σχολής Τυφλών και, εργάστηκε για  36 έτη ως τηλεφωνήτρια στο Νοσοκομείο Πάφου. Επιπρόσθετα παρακολουθεί μαθήματα στη Λευκωσία μια φορά τη βδομάδα μέσω του προγράμματος Δια βίου μάθησης και συγκεκριμένα στο κομπιούτερ και στο  πιάνο.

Δείτε επίσης:  Δ. Λευκωσίας: 107 νέες θέσεις στο χώρο στάθμευσης Τρίπολης

Ενδιαφέρεται για τα κοινά και για τα άτομα με αναπηρία. Σήμερα είναι συνταξιούχος και αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο στον Δ. Πάφου, κυρίως για να βοηθήσει και να προωθήσει τα άτομα με αναπηρία.

Η ίδια ανέφερε πως τα δικαιώματά της έμαθε να τα υπερασπίζεται μόνη της, ωστόσο θέλει να προσφέρει στα κοινά.

In the news
Load More