Θέματα που αφορούν τη Λεμεσό συζήτησαν Μάριος Δημητριάδης και Νίκος Νικολαΐδης

Μάριος Δημητριάδης και Νίκος Νικολαΐδης
Συνάντηση με το δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη είχε σήμερα (12/01/2018) ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης με την ευκαιρία της επίσκεψης του στη Λεμεσό . Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την πορεία υλοποίησης των διαφόρων πολεοδομικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Λεμεσού, κυκλοφοριακά θέματα και μέτρα αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Νικολαΐδης συζήτησε με τον κύριο Δημητριάδη τα διάφορα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν έγκαιρα για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης. Σύμφωνα με δηλώσεις του κύριου Δημητριάδη τα μέτρα αυτά αφορούν την αγορά Υπηρεσιών που έχουν ως στόχο την επιτήρηση και καταστολή της θαλάσσιας ρύπανσης.

Από την πλευρά του ο κύριος Νικολαΐδης υπογράμμισε ότι το θέμα της ρύπανσης της θάλασσας στην περιοχή λουομένων της Λεμεσού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ώστε το επόμενο καλοκαίρι να μην έχουμε επανάληψη των φαινομένων των τελευταίων χρόνων. Ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος Λεμεσού έχει ήδη θέσει στο Υπουργείο σειρά από προτάσεις που αφορούν το θέμα της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ρύπανσης της θάλασσας

Παράλληλα, ο κύριος Δημητριάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των πολεοδομικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Λεμεσού. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην ανάπλαση της οδού Αγίας Φυλάξεως και στο οδικό έργο «Σύνδεση της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον Παραλιακό δρόμο-Φάση Α.

In the news
Load More