Θεοφάνεια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Reading Time: 1 minute

Θεοφάνεια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο θα τελεστούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τους εορτασμούς διοργανώνουν, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» και ο Δήμος Αμμοχώστου».

Θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου από τις 07:30-10:30 το πρωί.

Δείτε επίσης:  Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου

Στη συνέχεια γύρω στις 11:30 το πρωί «στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, θα γίνει η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων. Θα ξαναζωντανέψουν οι στιγμές που τόσο μας έλειψαν».

Για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν και λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου στις 07.00 το πρωί.

Από τη Λάρνακα η αναχώρηση θα γίνει στις 07.00 το πρωί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τη Λεμεσό και Πάφο τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.30 το πρωί από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας και από τη Λευκωσία στις 07.00 το πρωί από το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Δείτε επίσης:  Η Κωστάκη Παντελίδη μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο ευρωπαϊκό πεζόδρομο (εικόνες)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110 για να πάρουν πληροφορίες και για να κλείσουν θέσεις στα λεωφορεία, μέχρι τις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019.

In the news
Load More