Θερμοκρασίες που θα αγγίξουν το μηδέν αναμένονται μέχρι το βράδυ.

Reading Time: 1 minute

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά, αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές, πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Δείτε επίσης:  Κ. Πετρίδης: Ριζοσπαστική η μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί µερικώς συννεφιασμένος µε ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή άνοδο. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας, ενώ την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας και ΕΒΕΛ – Στο τραπέζι η μετακίνηση πετρελαιοειδών

In the news
Load More