Θερμοκρασίες που θα αγγίξουν το μηδέν αναμένονται μέχρι το βράδυ.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά, αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές, πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί µερικώς συννεφιασμένος µε ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή άνοδο. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας, ενώ την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More