Θερμοκρασίες που θα αγγίξουν το μηδέν αναμένονται μέχρι το βράδυ.

συννεφιασµένος καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά, αλλά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές, πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί µερικώς συννεφιασμένος µε ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή άνοδο. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος µε µεµονωµένες βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας, ενώ την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αλλά και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More