Θετικός ο Δήμαρχος Στροβόλου για το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Σε δύο προτάσεις για το Κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων αναφέρθηκε την Δευτέρα 19/9 ο Πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Συλλούρης.

Η μια αφορά την αξιοποίηση του κτηρίου του ΘΟΚ από τη Βουλή, με ανταλλαγή προς το Δήμο Λευκωσίας της γης απέναντι από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα μπορούσε να ανεγερθεί αστικό πάρκο και ανοικτό θέατρο.

Η εναλλακτική πρόταση, η οποία είναι και προχωρημένη, όπως είπε, είναι η ανέγερση νέου κτηρίου στην είσοδο της Λευκωσίας, δίπλα από το ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Σε ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης, έκφρασε την ετοιμότητα του Δήμου για συνεργασία και αξιοποίηση του χώρου στο ύψωμα κοντά στο Ίδρυμα «Χρίστου Στέλιου Ιωάννου»

‘’Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, κ Δημήτρη Συλλούρη, σε ότι αφορά τις προτάσεις του για το κτίριο της Βουλής.

Επιβεβαιώνω για άλλη μια φορά, όπως δήλωσα και στον ίδιο, ότι ο Δήμος Στροβόλου βλέπει θετικά την αξιοποίηση του χώρου στο ύψωμα κοντά στο Ίδρυμα «Χρίστου Στέλιου Ιωάννου», περιοχή «Κολιόγκρεμμος», στα πλαίσια της γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής.

Δείτε επίσης:  H Λεμεσός τα τελευταία 24ωρα μέσα από το φακό ενός Λεμεσιανού φωτογράφου - ΒΙΝΤΕΟ

Εκφράζω την μεγάλη προθυμία μας και την ετοιμότητα μας, ως Δήμος Στροβόλου, για συνεργασία με τη Βουλή των Αντιπροσώπων και ειδικότερα με τον Πρόεδρο του Σώματος, για την εξεύρεση και υλοποίηση της καλύτερης δυνατής λύσης.’’

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More