Κάλεσμα από Πρόεδρο Βουλής για συμμετοχή στις εκλογές

Κάλεσμα προς τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο τη Δημοκρατία απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 το πρωί στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ` στο Στρόβολο. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ανέφερε ότι η ηρεμία και η δημοκρατικότητα με την οποία διεξάγονται οι εκλογές ενισχύουν ποιοτικά τη Δημοκρατία, υποδεικνύοντας ωστόσο ότι η ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση χρειάζεται και ποσοτική συμμετοχή.

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν ώστε να συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές οι οποίες αφορούν την προσωπική τους ζωή στην καθημερινότητα και έτσι να ενισχύσουν και την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» τόνισε.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More