Κάλεσμα από Πρόεδρο Βουλής για συμμετοχή στις εκλογές

Κάλεσμα προς τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο τη Δημοκρατία απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 το πρωί στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ` στο Στρόβολο. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ανέφερε ότι η ηρεμία και η δημοκρατικότητα με την οποία διεξάγονται οι εκλογές ενισχύουν ποιοτικά τη Δημοκρατία, υποδεικνύοντας ωστόσο ότι η ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση χρειάζεται και ποσοτική συμμετοχή.

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν ώστε να συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές οι οποίες αφορούν την προσωπική τους ζωή στην καθημερινότητα και έτσι να ενισχύσουν και την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» τόνισε.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More