Καινοτόμα Στρατηγική Συνεργασία CIM και Δήμου Στροβόλου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, η Τράπεζα Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου ανακοίνωσαν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη τη Δευτέρα 26/03, στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, για την προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Η στρατηγική συνεργασία συνάφθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής προφοράς των 3 Οργανισμών προς την επιχειρηματική κοινότητα.

Το σεμινάριο, το οποίο έχει ως θέμα «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι προκλήσεις τους σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον», είναι ένα συμμετοχικό (Interactive) σεμινάριο, που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των στελεχών στην οργάνωση και διοίκηση της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης, ανεξαρτήτως κλάδου. Όλα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στα δεδομένα της κυπριακής κοινωνίας και αγοράς. Βασικά στελέχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου, όπως οι ιδιοκτήτες, οι διευθυντές και οι υπάλληλοι, καθώς και οι μέτοχοι, προτρέπονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται από τους διοργανωτές δωρεάν.

Βασικές Ημερομηνίες

– Πέμπτη 5/4 – Λήξη προθεσμίας αιτήσεων
– Δευτέρα 16/4 – Επιβεβαίωση συμμετοχής
– Τετάρτη 2/5 & Πέμπτη 3/5 – Διοργάνωση Workshop
– Τετάρτη 16/5 – Διοργάνωση Παρουσιάσεων για διαγωνισμό.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά βραβεία, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και Υποτροφία προσφορά του CIM.

Χώρος Διεξαγωγής
Workshop 2/5 & 3/5 – Δημαρχείο Στροβόλου
Παρουσιάσεις 16/5 – Τράπεζα Κύπρου

Δικαίωμα Συμμετοχής

Διοικητικά Στελέχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Δήμου Στροβόλου

Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποστέλλονται στον Δήμο Στροβόλου, υπόψη της κας Αθήνας Χριστοδουλίδου, με τους κάτωθι τρόπους:

Μέσω φαξ: 22 470525
Μέσω email: achristodoulidou@strovolos.org.cy

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More