Καλοδεχούμενος ο Λαβρόφ στην Αθήνα

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών είναι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα, σημειώνουν πηγές του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών ως πρώτη αντίδραση στην ανακοίνωση της αναβολής της επίσκεψης του Σεργκέι Λαβόφ στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ελληνικές διπλωματικές πηγές σημειώνουν ότι το αίτημα της επίσκεψης Λαβρόφ είχε διατυπωθεί από τη ρωσική πλευρά και ότι, παρά τις τελευταίες εξελίξεις, η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Ρώσο Υπουργό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Αθήνα είχε ενημερώσει ότι οι παρούσες συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την επίσκεψη και συμπλήρωσε ότι η Μόσχα θα απελάσει Έλληνες διπλωμάτες. «Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν αντίποινα, δεν γνωρίζω, πότε, ποιον και σε ποιες διαστάσεις (σ.σ. θα γίνει αυτό) αλλά φυσικά, σύμφωνα με την υπάρχουσα πρακτική, θα υπάρξουν απαντητικά μέτρα» δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More