Καρναβάλι Αγλαντζιάς: Πρώτο βραβείο για τον Δήμο Γερίου

καρναβάλι αγλαντζιάς, γέρι
Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο άρμα» κέρδισε ο Δήμος Γερίου στην καρναβαλίστικη παρέλαση που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Αγλαντζιάς. Η κριτική επιτροπή του Δήμου με τις θετικές της ψήφους ανέδειξε ως πρώτο και καλύτερο άρμα της φετινής παρέλασης, το άρμα του Δήμου Γερίου. Ένα ευφάνταστο και πολύχρωμο άρμα γεμάτο από μικρούς και μεγάλους Ινδιάνους.

Όπως δήλωσε στην aftodioikisi.com.cy ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου, το χρηματικό έπαθλο αξίας 1000 ευρώ θα αξιοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Δήμος Γερίου ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και τον Δήμο Αγλαντζιάς για την επιτυχημένη και άρτια διοργάνωση, αλλά και στα οργανωμένα σύνολα του Δήμου Γερίου που συμμετείχαν καθώς και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιμέλεια του άρματος.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More