Καρναβάλι Λεμεσός 2019: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και χώροι στάθμευσης

Καρναβάλι Λεμεσός
Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λεμεσού μέσα στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2019, κάνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως:

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, από η ώρα 9.00π.μ- 8.00μ.μ λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου και για τη καλύτερη διακίνηση του άρματος και της συνοδείας του να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου , Α. Δρουσιώτη και Πλ. Ηρώων.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω διαδρομής.

Δείτε επίσης:  64 βυθιζόμενοι κάδοι σε παραλιακές περιοχές της Λάρνακας

Την Κυριακή 3 Mαρτίου 2019, από η ώρα 6:00π.μ – 4:00μ.μ στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, να μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, τον χώρο στάθμευσης της οδού Π. Σολομωνίδη καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από η ώρα 6:00π.μ – 10:00μ.μ, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

Δείτε επίσης:  Έφυγε από τη ζωή η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης Ελένη Ιωακείμ

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

In the news
Load More