Καρούσος: Η Αγία Νάπα είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό brand και δεν πρέπει να χαθεί

Reading Time: 1 minute

Την έντονη διαφωνία του να συνενωθεί ο Δήμος Αγίας Νάπας με το Δήμο Παραλιμνίου ή και Σωτήρας, εκφράζει με κάθε ευκαιρία ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Μάλιστα, με αφορμή πρόσφατη τοποθέτηση του στο Ραδιόφωνο του Πολίτη και ακολούθως ένα tweet, προκάλεσε και την αντίδραση του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καρούσος, υπερτόνισε την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Διονύση Διονυσίου ο οποίος συμφωνεί με τα όσα υπογραμμίζει, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ακούσουν τα επιχειρήματα του και εκείνοι που αποφασίζουν.

Δείτε επίσης:  Βαθιά θλίψη για το θάνατο Δ. Χριστόφια εκφράζει ο Δήμος Λάρνακας

Η απάντηση ΥΠΕΣ

Άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών δια μέσω του twitter: «Δεν νομίζω να έχεις παράπονο από το ΥΠΕΣ. Ειδικά για την Αγ. Νάπα, συζητήσαμε αμέτρητες φορές και βοηθήθηκε όσο ποτέ από την κυβέρνηση. Αλλά δεν γίνεται να αγνοούμε τα συντριπτικά επιχειρήματα για τη μεταρρύθμιση γιατί δήθεν θα καταστρέψει το Brand»

Εθνικής σημασίας ο Δήμος Αγίας Νάπας

Δείτε επίσης:  Θ’ ανοίξουμε το Βαρώσι υπό τ/κ διοίκηση, λέει ο Τατάρ

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, είναι εθνικής σημασίας, τονίζει ο Γιάννης Καρούσος.

Αντί να μένουμε στην ουσία για σωστή μεταρρύθμιση, δυστυχώς συζητάμε για συνενώσεις δήμων.

Η Αγ. Νάπα δεν είναι μικρός δήμος, αλλά ο 6ος μεγαλύτερος σε προϋπολογισμό στην Κύπρο.

Έχει 280 άτομα προσωπικό και εξυπηρετεί ενεργό πληθυσμό πέραν των 60 χιλιάδων. Η Αγία Νάπα συνεισφέρει στην οικονομία περίπου 800 εκ ετησίως και δεν είναι δυνατόν να χαθεί το όνομα της, να χαθεί ένα παγκοσμίου φήμης Brand».

In the news
Load More