Κατάκτηση Πιστοποιητικού ISO 9001:2008 από τον Δήμο Σωτήρας

Πιστοποιητικό

Παραδόθηκε πρόσφατα στον Δήμο Σωτήρας το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας ISO 9001:2008 στον Δήμαρχο Σωτήρας από τον Διευθυντή Πιστοποίησης της Κυπριακής Εταιρεάις Πιστοποίησης, κ. Βάσο Βασιλείου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, το Σύστημα Ποιότητας CYS EN ISO 9001:2008 απονεμήθηκε στα ακόλουθα πέντε τμήματα του Δήμου Σωτήρας:

• Τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων
• Τμήμα Διαχείρισης Αρχείου
• Τμήμα Τέλεσης Πολιτικών Γάμων
• Τμήμα Διεξαγωγής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
• Τμήμα Καθαριότητας Δημοσίων Χώρων.

Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δήμο Σωτήρας, ενώ ο Δήμος της Σωτήρας είναι ο δεύτερος παγκύπρια του οποίου απονέμεται πιστοποιητικό ποιότητας.

Σημαντική ήταν για τον Δήμο η βοήθεια από τον Συμβουλευτικό Οίκο Environmental Technology και τους Συμβούλους του, Ειρήνη Βουκκαλλή και Παντελίτα Λοϊζιά.

Ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων ώστε ο Δήμος Σωτήρας να καταφέρει να αποκτήσει το πιστοποιητικό ποιότητας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν για την οργάνωση του νεοσύστατου Δήμου της Σωτήρας. Σκοπός είναι, ανέφερε ο κ. Τάκκας, να συνεχίσει ο Δήμος να προσφέρει ποιότητα στις υπηρεσίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς τον Δημότη της Σωτήρας.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More