Κατάκτηση Πιστοποιητικού ISO 9001:2008 από τον Δήμο Σωτήρας

Παραδόθηκε πρόσφατα στον Δήμο Σωτήρας το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας ISO 9001:2008 στον Δήμαρχο Σωτήρας από τον Διευθυντή Πιστοποίησης της Κυπριακής Εταιρεάις Πιστοποίησης, κ. Βάσο Βασιλείου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, το Σύστημα Ποιότητας CYS EN ISO 9001:2008 απονεμήθηκε στα ακόλουθα πέντε τμήματα του Δήμου Σωτήρας:

• Τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων
• Τμήμα Διαχείρισης Αρχείου
• Τμήμα Τέλεσης Πολιτικών Γάμων
• Τμήμα Διεξαγωγής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
• Τμήμα Καθαριότητας Δημοσίων Χώρων.

Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δήμο Σωτήρας, ενώ ο Δήμος της Σωτήρας είναι ο δεύτερος παγκύπρια του οποίου απονέμεται πιστοποιητικό ποιότητας.

Σημαντική ήταν για τον Δήμο η βοήθεια από τον Συμβουλευτικό Οίκο Environmental Technology και τους Συμβούλους του, Ειρήνη Βουκκαλλή και Παντελίτα Λοϊζιά.

Ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων ώστε ο Δήμος Σωτήρας να καταφέρει να αποκτήσει το πιστοποιητικό ποιότητας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν για την οργάνωση του νεοσύστατου Δήμου της Σωτήρας. Σκοπός είναι, ανέφερε ο κ. Τάκκας, να συνεχίσει ο Δήμος να προσφέρει ποιότητα στις υπηρεσίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς τον Δημότη της Σωτήρας.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More