Κατάκτηση Πιστοποιητικού ISO 9001:2008 από τον Δήμο Σωτήρας

Reading Time: 1 minute

Παραδόθηκε πρόσφατα στον Δήμο Σωτήρας το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας ISO 9001:2008 στον Δήμαρχο Σωτήρας από τον Διευθυντή Πιστοποίησης της Κυπριακής Εταιρεάις Πιστοποίησης, κ. Βάσο Βασιλείου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, το Σύστημα Ποιότητας CYS EN ISO 9001:2008 απονεμήθηκε στα ακόλουθα πέντε τμήματα του Δήμου Σωτήρας:

• Τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων
• Τμήμα Διαχείρισης Αρχείου
• Τμήμα Τέλεσης Πολιτικών Γάμων
• Τμήμα Διεξαγωγής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
• Τμήμα Καθαριότητας Δημοσίων Χώρων.

Δείτε επίσης:  Δήμος Λακατάμιας: Αλλαγή στο πρόγραμμα περισυλλογής σκυβάλων

Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε λόγω της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δήμο Σωτήρας, ενώ ο Δήμος της Σωτήρας είναι ο δεύτερος παγκύπρια του οποίου απονέμεται πιστοποιητικό ποιότητας.

Σημαντική ήταν για τον Δήμο η βοήθεια από τον Συμβουλευτικό Οίκο Environmental Technology και τους Συμβούλους του, Ειρήνη Βουκκαλλή και Παντελίτα Λοϊζιά.

Ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ήταν μία προσπάθεια δύο χρόνων ώστε ο Δήμος Σωτήρας να καταφέρει να αποκτήσει το πιστοποιητικό ποιότητας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν για την οργάνωση του νεοσύστατου Δήμου της Σωτήρας. Σκοπός είναι, ανέφερε ο κ. Τάκκας, να συνεχίσει ο Δήμος να προσφέρει ποιότητα στις υπηρεσίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς τον Δημότη της Σωτήρας.

Δείτε επίσης:  Πυρετωδώς η επιδιόρθωση οδοστρωμάτων αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού

In the news
Load More