Κατάλευκη μαγεία στο Τρόοδος – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΣ

Τρόοδος

Μοναδικές είναι οι εικόνες που μας χαρίζει το κατάλευκο Τρόοδος τις τελευταίες ημέρες.

Όσοι δεν κατάφεραν να επισκεφθούν το μαγευτικό τοπίο το απολαμβάνουν από τις φωτογραφίες που αναρτούν στα social media φίλοι και γνωστοί.


Βεβαίως, το Cyprus Aerial Photography, μας ξεναγεί στο μοναδικό τοπίο με ένα υπέροχο ΒΙΝΤΕΟ και πανοραμικές φωτογραφίες.


Έρχονται κι άλλα χιόνια

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το 2018 μας αποχαιρετά με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και τα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, αρχικά ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, για να καταστεί το απόγευµα κυρίως συννεφιασµένος. Τοπικά δυνατό να πέσουν ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Αργά το βράδυ, προς το πρωί, αναμένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει µικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις µέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένονται χιόνια ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

In the news
post-image Κυπρος

Βουλή: Με 27 ψήφους υπέρ πέρασε η αύξηση ηλικίας εγγραφής στην προδημοτική και δημοτική εκπαίδευση

Με 27 ψήφους υπέρ και 21 εναντίον, ψηφίστηκε σε νόμο το νομοσχέδιο, με τον οποίο θα επεκταθεί η υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση μετά από απόφαση...
Load More