Κλείνει το Κέντρο Υγείας Αγίου Δομετίου

Οι Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας ενημερώνουν ότι το Κέντρο Υγείας Έγκωμης θα παραμείνει κλειστό την περίοδο 10-14 Δεκεμβρίου 2018, λόγω μετακίνησης του αρχείου και του εξοπλισμού από το Κέντρο Υγείας Αγίου Δομετίου, του οποίου η λειτουργία τερματίζεται στις 10 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της συμπλεγματοποίησης των Κέντρων Υγείας της αστικής Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως ο κύκλος εργασιών του Κέντρου Υγείας Αγίου Δομετίου θα μεταφερθεί από τις 17 Δεκεμβρίου του 2018 στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης.

Σημειώνεται ότι ο κύκλος εργασιών του Κέντρου Υγείας Έγκωμης για την περίοδο 10-14 Δεκεμβρίου 2018 θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δείτε επίσης:  Θ. Αντωνίου: Πέραν των προσδοκιών μας η εγγραφή των γιατρών στο ΓεΣΥ

Οι κάτοικοι των περιοχών Έγκωμης και Αγίου Δομετίου θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο Κέντρο Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας ή/και σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Υγείας.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Αίματος, που στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες του.

Εξάλλου, οι ασθενείς του Αστικού Κέντρου Υγείας Αγίου Δομετίου που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για αιμοληψία μπορούν να αποτείνονται στα πιο πάνω Αστικά Κέντρα Υγείας, για να γίνει η αιμοληψία τους την ημέρα που είναι προγραμματισμένη.

Ο Υπεύθυνος ιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίου Δομετίου Δρ. Χριστόδουλος Αγ. Στυλιανίδης θα μετακινηθεί στο Αστικό Κέντρο Υγείας Λευκωσίας και οι ιατροί Δρ. Ανδρούλα Παλλήκαρου και Δρ. Νίκη Ιερείδου στο Αστικό Κέντρο Υγείας Έγκωμης.

Δείτε επίσης:  Συμφωνία διαχείρισης καυσίμων ExxonMobil με VTT Vasiliko Ltd

Υπενθυμίζεται ότι τα Κέντρα Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Λατσιών, Λακατάμειας, Στροβόλου, Καϊμακλίου και Αγλαντζιάς λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο καθημερινά από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. (τελευταία εγγραφή ασθενών στις 7 μ.μ.) και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ. (τελευταία εγγραφή ασθενών στις 12 μ.).

Το Κέντρο Υγείας Έγκωμης θα λειτουργεί με το πιο πάνω διευρυμένο ωράριο από τις 2 Ιανουαρίου του 2019.

Το Υπουργείο Υγείας απολογείται για την όποια ταλαιπωρία τυχόν προκληθεί.

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More