Κοντά στους ηλικιωμένους ο Δήμος Λεμεσού

ηλικιωμένους ο Δήμος Λεμεσού
Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Λεμεσού θα βρίσκεται κοντά στους ηλικιωμένους, μέσα στα πλαίσια του επικουρικού ρόλου που διαδραματίζει ως Αρχή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του κράτους έδωσε την Παρασκευή (11/01/18) ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης με την ευκαιρία της επίσκεψης του στο Παττίχειο Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων για το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας.

Σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια του Δήμου για την ανέγερση του νέου οικήματος Κέντρου Ενηλίκων όπως επίσης και στις σχεδιαζόμενες υποδομές για θέματα ενηλίκων στα δύο Πολυκέντρα Κοινωνικών Υπηρεσιών που θα προκύψουν με την υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων της ανάπλασης των Δημοτικών Κατοικιών επί της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και των υποστατικών του Δήμου στην οδό Φιλελλήνων.

Ο κύριος Νικολαΐδης ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό για την νέα χρονιά στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο Δήμος Λεμεσού είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την κοινωνική ευημερία των δημοτών και θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στην Εστία Ενηλίκων Λεμεσού στην Αγία Φύλα

Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/01/2018) η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στην Εστία Ενηλίκων Λεμεσού στην Αγία Φύλα. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Λεμεσού θα βρίσκεται κοντά στην τρίτη ηλικία μέσα στα πλαίσια του επικουρικού ρόλου που διαδραματίζει ως Αρχή Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του κράτους.

Σε χαιρετισμό του ο κύριος Νικολαΐδης ευχαρίστησε το Συμβούλιο Εθελοντισμού και τον πρόεδρο του κ. Σταύρο Ολύμπιο για την συνεργασία τους και εξήρε το έργο και την προσφορά των λειτουργών της Εστίας σε θέματα που αφορούν τη φροντίδα και την παροχή των βασικών υπηρεσιών στους ηλικιωμένους έτσι ώστε να εξακολουθήσουν να είναι ενεργοί πολίτες.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Εστία, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις σχεδιαζόμενες υποδομές για θέματα ενηλίκων στα δύο Πολυκέντρα Κοινωνικών Υπηρεσιών, που θα προκύψουν με την υλοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων της ανάπλασης των Δημοτικών Κατοικιών επί της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και των υποστατικών του Δήμου στην οδό Φιλελλήνων.

 

In the news
post-image Κυπρος

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: ‘’Οι συνομοσπονδίες είναι κατάρα’’

Υπάρχει πεδίο να εκχωρηθούν κάποιες επιπρόσθετες εξουσίες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στις συνιστώσες πολιτείες, εφόσον δεν επηρεάζονται τα βασικά συστατικά που δημιουργούν ένα ισχυρό...
Load More