Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το ”Παφίτικο Καρναβάλι” (Πρόγραμμα)

Καρναβάλι
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το ”Παφίτικο Καρναβάλι”, που άρχισε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 17 Φεβρουαρίου 2018 με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων.

Αποκριάτικος Χορός – Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου – 8.00 μ.μ.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Aloe”, ο Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου, που απευθύνεται μόνο σε μεταμφιεσμένους. Στο πλαίσιο του χορού θα διεξαχθεί και ο καθιερωμένος Διαγωνισμός για άτομα, ζευγάρια και ομάδες, με χρηματικά βραβεία.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τους διαγωνισμούς θα παρουσιάσει ο Κώστας Πρίγκηπας.

Είσοδος με απεριόριστο φαγητό και ποτό: €25.

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση – Σάββατο 17 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, οι Κανταδόροι του

Μουσικού Ομίλου Πάφου θα ενισχύσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τις μελωδίες τους.

Η Πολιτιστική Υπηρεσία δέχεται προκρατήσεις για τον Αποκριάτικο Χορό, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultural.service@pafos.org.cy.

Όσο για τους πλανοδιοπώλες ο Δήμος Παφου αναφέρει ότι, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 3.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο.

Η πλανοδιοπώληση θα επιτρέπεται μόνο σε προκαθορισμένους χώρους, που θα υποδειχθούν από τον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου.

Η Άδεια Πλανοδιοπώλησης ανέρχεται από €25 – €50, ανά υποστατικό (τραπεζάκι, αυτοκίνητο κ.λπ) και θα εκδίδεται επί τόπου με επίσκεψη λειτουργού του Δήμου στον κάθε πλανοδιοπώλη ξεχωριστά, πριν και κατά τη διάρκεια της Παρέλασης. Όσοι πλανοδιοπώλες ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν νωρίτερα τη σχετική άδεια πλανοδιοπώλησης μπορούν να αποτείνονται στα γραφεία του Δήμου από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο επικοινωνίας 26932049).

Όσοι πλανοδιοπώλες δεν συμμορφωθούν με τις πιο πάνω οδηγίες θα καταγγέλλονται με εξώδικο πρόστιμο €85.

Μετά από οδηγίες του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας “Απαγορεύεται να διατίθενται προς πώληση συσκευές αερολυμάτων (Sprays) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αφρών, νιφάδων, σερπαντίνων κ.λπ., που ταξινομούνται ως “πολύ εύφλεκτες” και κατά συνέπεια φέρουν στη συσκευασία τους το σύμβολο της φλόγας.”

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More