Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρνακα εν όψει των συναυλιών Στέλιου Ρόκκου και Ελένης Φουρέϊρα

Εν όψει των Συναυλιών των Καλλιτεχνών Στέλιου Ρόκκου και Ελένης Φουρέϊρα, θα τεθούν σε ισχύ οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Συναυλία Στέλιου Ρόκκου, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Παλλάς:

η Πλατεία Παλλάς θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από την Τρίτη 18/12/2018 και ώρα 11.00μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 20/12/2018 και ώρα 6.00π.μ. Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Δείτε επίσης:  Η απάντηση του Δήμου Λευκωσίας για τα έργα ανάπλασης στο κέντρο της πόλης

Συναυλία Ελένης Φουρέϊρα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Παλλάς:

η Πλατεία Παλλάς θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από την Τετάρτη 26/12/2018 και ώρα 11.00μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 28/12/2018 και ώρα 6.00π.μ. Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλείται το Κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More