Λεμεσός: Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Ηρώων

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί για πρώτη φορά την Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό. Ένα δέντρο γεμάτο μηνύματα αγάπης χαράς και αισιοδοξίας, αφιερωμένο στο Σύνδεσμο «Χρυσαλλίδα».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρος Ζωής Νικολάου, εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, ενώ παράλληλα συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ατόμων με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες «Χρυσαλλίδα».

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, είναι αφιερωμένο στο Σύνδεσμο «Χρυσαλλίδα» και συμβολίζει την ελπίδα και την αγάπη προς τα παιδιά με σχιστίες και δυσμορφίες προσώπου. Παράλληλα υπενθυμίζει, ότι η «Χρυσαλλίδα», στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, για να τους προσφέρει ψυχολογική, ηθική και οικονομική βοήθεια.

Τη φωταγώγηση τέλεσε ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού, κ. Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ενώ η παιδική χορωδία “Diamantidou School of Music, Dance & Drama”, πλημμύρισε την πλατεία με όμορφες μελωδικές φωνές και γιορτινή διάθεση.

In the news
post-image Κυπρος

Βουλή: Με 27 ψήφους υπέρ πέρασε η αύξηση ηλικίας εγγραφής στην προδημοτική και δημοτική εκπαίδευση

Με 27 ψήφους υπέρ και 21 εναντίον, ψηφίστηκε σε νόμο το νομοσχέδιο, με τον οποίο θα επεκταθεί η υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση μετά από απόφαση...
Load More