Λεμεσός: Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Ηρώων

Reading Time: 1 minute

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί για πρώτη φορά την Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό. Ένα δέντρο γεμάτο μηνύματα αγάπης χαράς και αισιοδοξίας, αφιερωμένο στο Σύνδεσμο «Χρυσαλλίδα».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρος Ζωής Νικολάου, εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, ενώ παράλληλα συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ατόμων με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες «Χρυσαλλίδα».

Δείτε επίσης:  Γιορτή Κατακλυσμού στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, είναι αφιερωμένο στο Σύνδεσμο «Χρυσαλλίδα» και συμβολίζει την ελπίδα και την αγάπη προς τα παιδιά με σχιστίες και δυσμορφίες προσώπου. Παράλληλα υπενθυμίζει, ότι η «Χρυσαλλίδα», στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, για να τους προσφέρει ψυχολογική, ηθική και οικονομική βοήθεια.

Δείτε επίσης:  Δημοτικό Θέατρο: Έτοιμο να υποδεχθεί το φιλοθεάμον κοινό

Τη φωταγώγηση τέλεσε ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού, κ. Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ενώ η παιδική χορωδία “Diamantidou School of Music, Dance & Drama”, πλημμύρισε την πλατεία με όμορφες μελωδικές φωνές και γιορτινή διάθεση.

In the news
Load More