Λεμεσός: Καλλιτεχνικές εκθέσεις ‘’Καρναβάλι 2018’’

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Καρναβάλι 2018» την Πέμπτη (08-02-18) στο Δημοτικό Μέγαρο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. Σε χαιρετισμό του ο κ. Νικολαΐδης συνεχάρη τους ζωγράφους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και για την προσφορά τους στο Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η Χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών με αποκριάτικα τραγούδια. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος της Αποκριάτικης περιόδου.

Σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης μάσκας από τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη την Τετάρτη (07/02/2018) στην Αίθουσα Τέχνης ΘΕΟΜΑΡΙΑ.

Η έκθεση διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, και παρουσιάζει εντυπωσιακές χάρτινες και κεραμικές μάσκες από όλο τον κόσμο τις οποίες κατασκευάζει η καλλιτέχνης Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η καλλιτεχνική ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» με καντάδες και αποκριάτικα τραγούδια. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

In the news
Load More