Λεμεσός: Καλλιτεχνικές εκθέσεις ‘’Καρναβάλι 2018’’

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Καρναβάλι 2018» την Πέμπτη (08-02-18) στο Δημοτικό Μέγαρο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. Σε χαιρετισμό του ο κ. Νικολαΐδης συνεχάρη τους ζωγράφους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και για την προσφορά τους στο Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η Χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών με αποκριάτικα τραγούδια. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος της Αποκριάτικης περιόδου.

Σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης μάσκας από τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη την Τετάρτη (07/02/2018) στην Αίθουσα Τέχνης ΘΕΟΜΑΡΙΑ.

Η έκθεση διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, και παρουσιάζει εντυπωσιακές χάρτινες και κεραμικές μάσκες από όλο τον κόσμο τις οποίες κατασκευάζει η καλλιτέχνης Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η καλλιτεχνική ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» με καντάδες και αποκριάτικα τραγούδια. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More