Λευκωσία: Κλειστή η λεφόρος Σπ. Κυπριανού

δρόμος κλειστός
Reading Time: 1 minute

Η Αστυνομία με σημερινή ανακοίνωση ενημερώνει ότι, από τις 3.00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο, 13 Απριλίου, μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, αύριο Κυριακή, 14 Απριλίου, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, (πρώην λεωφόρος Σάντα Ρόζα), στην Λευκωσία, θα είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αυλώνος και της οδού Γεράσιμου Μαρκορά.

Δείτε επίσης:  Βιβλίο συλλυπητηρίων στη Βουλή για θάνατο Αλέξη Γαλανού

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το τμήμα της λεωφόρου θα είναι κλειστό λόγω εργασιών κατεδάφισης οικίας.

Για λόγους οδικής ασφάλειας, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατεδάφισης, η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αυλώνος, Ανδρέα Μιχαλακοπούλου και Γεράσιμου Μαρκορά.

Επίσης, από τις 06.00πμ μέχρι και τις 11.00πμ, σήμερα, θα γίνονται εργασίες από την ΑΗΚ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Χοιροκοιτία. Για λόγους ασφαλείας, θα γίνονται ολιγόλεπτες αποκοπές του αυτοκινητόδρομου και από τις δύο κατευθύνσεις, διάρκειας μέχρι και 5 λεπτών.

Δείτε επίσης:  Έτοιμος ο Πρόεδρος στην πρόταση Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

In the news
Load More