Λιλλήκας: Η αποχή μας κρατά ως χώρα σε στασιμότητα

Η αποχή, η αποστασιοποίηση «μας κρατεί ως χώρα και ως Δήμοι σε στασιμότητα», είπε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας και κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει σήμερα στις κάλπες.

Ο κ. Λιλλήκας, ο οποίος άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Δημοτικές Εκλογές στο Λύκειο Ακροπόλεως, ανέφερε ότι σήμερα οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τις τοπικές τους κυβερνήσεις.

“Οι Δημοτικές Εκλογές δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να αποφασίσουν ποιοι θέλουν να ασχολούνται και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Δήμου τους και της Κοινότητάς τους,” είπε, προσθέτοντας ότι “Από το αποτέλεσμα της επιλογής των ίδιων των πολιτών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η ποιότητα ζωής τους στην καθημερινότητά τους.”

«Αυτή είναι η πεμπτουσία των τοπικών κυβερνήσεων και γι’ αυτό καλώ όλους τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα του τι έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν, ανεξάρτητα του ποιες είναι οι προτιμήσεις τους, να προσέλθουν στις κάλπες. Για μας, ως Συμμαχία Πολιτών, το ξεκαθαρίσαμε από νωρίς, δεν έχουν κομματική χροιά, ούτε κομματικό χρώμα αυτές οι εκλογές», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο κ. Λιλλήκας, το λόγο, τον πρώτον και τον τελευταίο, θα πρέπει να τον έχει η τοπική κοινωνία.

«Θα πρέπει όμως και οι ίδιοι οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι η αποχή, η αποστασιοποίηση μας κρατεί ως χώρα και ως Δήμοι σε στασιμότητα. Είναι με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών που μπορούμε να πάρουμε τη χώρα μας μπροστά», κατέληξε.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More