Μάθε πως μπορείς να βρεις ελεύθερες θέσεις στάθμευσης στη Λευκωσία

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λευκωσίας πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση του δημότη με καινοτόμες λύσεις.

Που βρίσκονται κενές θέσεις στάθμευσης στην πόλη;

Νέα προσθήκη έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή του Δήμου Λευκωσίας (app) για να λύσει τα χέρια των οδηγών που ψάχνουν που και αν υπάρχουν κενές θέσεις στάθμευσης στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Στην εφαρμογή, κάτω από τον τίτλο Parking μπορεί ο καθένας να δει σε πραγματικό χρόνο πόσοι κενοί χώροι στάθμευσης υπάρχουν και ποιος είναι ο πλησιέστερος χώρος σε σχέση με την τοποθεσία του οδηγού.

Δείτε επίσης:  Εναρκτήρια εκδήλωση τελικών εορτών Ανοικτού Σχολείου Αγ. Αθανασίου

Παρέχεται πληροφόρηση για τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της τάφρου Νταβίλα, του προμαχώνα Τρίπολις κοντά στην Πυροσβεστική, του πολυώροφου χώρου στάθμευσης Λήδρας και του υπόγειου χώρου Φανερωμένης.

Ο Δήμος στοχεύει να προσφέρει όσο το δυνατό καλύτερα, καινοτόμες και εύκολες λύσεις για την άμεση εξυπηρέτηση του δημότη. Η αναβάθμιση της εφαρμογής που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της Λευκωσίας είναι συνεχής.

Δείτε επίσης:  Δ. Αγίας Νάπας: Συνεχείς αναβάθμιση στο γαμήλιο προϊόν

Η εφαρμογή λειτουργεί σε κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS, Android και Windows, η οποία προσφέρεται δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε στα κινητά σας από το AppStore για iOS, το Google Play για Android και το Windows Store για Windows.

In the news
Load More