Στο 169% ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης για το Δεκέμβριο

Βροχές

Στο 169% της κανονικής για τον μήνα Δεκέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από την 1η Οκτωβρίου 2018 μέχρι το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019, η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 284,2 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 148% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Δείτε επίσης:  Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Δεκεμβρίου 2018 μέχρι το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019 ανήλθε στα 178,3 χιλιοστά, ενώ η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 20,2 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στον αερολιμένα Πάφου με 294 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 300% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και ακολουθούν τα Πλατάνια με 267,9 χιλιοστά βροχόπτωσης (144% της κανονικής), η Πάνω Παναγιά με 256 χιλιοστά (160% της κανονικής) και ο Σαϊττάς με 242,5 χιλιοστά (175% της κανονικής).

Δείτε επίσης:  Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More