Μήνυση κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς

Μήνυση κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για την πρώτη φορά που πρώην πρωθυπουργός μηνύει τον νυν επικεφαλής της κυβέρνησης.

Η μήνυση του Αντώνη Σαμαρά αφορά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis. Ο πρώην πρωθυπουργός σε δήλωση που συνόδευσε την κατάθεση μήνυσης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με δική του ευθύνη «στήθηκε μια άθλια και κακοστημένη σκευωρία”. «Οι κατηγορίες φωνάζουν από μακριά πως είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες», σημείωσε.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους και συνέδεσε την υπόθεση Novartis με τις αντιδράσεις για τη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ. Παράλληλα, μίλησε για κίνδυνο για τη δημοκρατία στην Ελλάδα και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να επιβάλει στη χώρα «καθεστώς Μαδούρο».

«Ο μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιχνίδι όσων πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους» είπε επισημαίνοντας πως υπάρχει και πολιτικός λόγος, καθώς «στο μέλλον κάθε νέα κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί στημένους ψευδομάρτυρες για να εξοντώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτό όμως θα ήταν το τέλος της δημοκρατίας στη χώρα μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς.

«Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου Σαμαρά. Ο μόνος, ωστόσο, που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό», ήταν το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για τη μήνυση.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More