Μαρίνος Κυριάκου: Μεγάλη τιμή, αλλά συνάμα και τεράστια ευθύνη

Reading Time: 1 minute

Αυτούσια η ανακοίνωση
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μου σ’ αυτόν το δύσκολο, μα συνάμα όμορφο αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στα τρία κόμματα ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ και στην Κίνηση Στήριξης που τάχθηκαν εξαρχής υπέρ της δικής μου υποψηφιότητας.

Είναι για έμενα μεγάλη τιμή, αλλά συνάμα και τεράστια ευθύνη, που αναλαμβάνω τα ηνία του Δήμου μας από έναν άξιο Δήμαρχο, τον Κυριάκο Χατζηττοφή, ο οποίος για είκοσι χρόνια υπηρέτησε άξια τον Δήμο μας.
Θέλω επίσης να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλελεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τους εκλελεγμένους Σχολικούς Εφόρους.

Δείτε επίσης:  Κ. Πετρίδης: Ριζοσπαστική η μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τους διαβεβαιώ ότι θα εργαστώ συλλογικά και αποφασιστικά, στηρίζοντας τους δημότες μας και γενικά το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Υπόσχεση μου προς τους Δημότες μας είναι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των δημοτών μας. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά.

Δείτε επίσης:  Σε συνεχή επικοινωνία Γιωρκάτζης – Καταστηματάρχες Κέντρου

In the news
Load More