Μεγάλη Γιορτή Λήξης για την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017

Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Μεγάλη Γιορτή Λήξης για την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, θα πραγματοποιηθεί, Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου η ώρα 19:00.

Το τέλος του 2017 σηματοδοτεί για την Πάφο, το τέλος ενός εξαιρετικά σημαντικού γιορτινού ταξιδιού, όπου στον ίδιο χώρο, είχε πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης αυτού του ταξιδιού, έναν χρόνο πριν.

Στην εκδήλωση, θα υπάρχει χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Πάφου, ορχήστρες, χορευτικές και θεατρικές ομάδες, καθώς το παρόν του θα δώσει και ο Δήμος Πάφου.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει το «Μεγάλο Τραπέζι των Γεύσεων» με παραδοσιακά εδέσματα και ποτά. Παραγωγή και Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος «Κτήμα».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

In the news
post-image Κυπρος

ΥΠΟΙΚ: Συνάδουν οι εκτιμήσεις Κυβέρνησης και οίκων αξιολόγησης

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι οι τελευταίες διαπιστώσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody’s «συνάδουν με τις εκτιμήσεις...
post-image Κυπρος

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε ο Τουρισμός τον Ιούλιο

Καλύτερους μήνες για την τουριστική βιομηχανία θεωρεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου...
Load More