Μεγάλη Γιορτή Λήξης για την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017

Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Μεγάλη Γιορτή Λήξης για την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, θα πραγματοποιηθεί, Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου η ώρα 19:00.

Το τέλος του 2017 σηματοδοτεί για την Πάφο, το τέλος ενός εξαιρετικά σημαντικού γιορτινού ταξιδιού, όπου στον ίδιο χώρο, είχε πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης αυτού του ταξιδιού, έναν χρόνο πριν.

Στην εκδήλωση, θα υπάρχει χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Πάφου, ορχήστρες, χορευτικές και θεατρικές ομάδες, καθώς το παρόν του θα δώσει και ο Δήμος Πάφου.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει το «Μεγάλο Τραπέζι των Γεύσεων» με παραδοσιακά εδέσματα και ποτά. Παραγωγή και Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος «Κτήμα».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

In the news
post-image Κυπρος

Απάντηση Υπουργείου Μεταφορών για εφαρμογή νομοθεσίας για ποδήλατα

Στις ενέργειες που γίνονται για εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ποδήλατα αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων, απαντώντας σε δημοσίευμα...
post-image Κυπρος

Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Υγείας για τις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο

Την πλήρη στήριξή του στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα και την ετοιμότητα του Υπουργείου Υγείας για παροχή οποιασδήποτε αρωγής...
Load More