Με ενδοσχολικούς εορτασμούς άρχισαν οι εκδηλώσεις των Εθνικών Επετείων στο Δήμο Αγίας Νάπας

Με ενδοσχολικούς εορτασμούς στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας – Αντώνης Τσόκκου και στο Νηπιαγωγείο, στους οποίους παρέστησε και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος άρχισαν στο Δήμο Αγίας Νάπας οι εκδηλώσεις τιμής των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

Επίσης, την Κυριακή 25 Μαρτίου, θα τελεστεί Πανηγυρική Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας, όπου τον Πανηγυρικό της ημέρας και για τις δύο επετείους θα εκφωνήσει ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας -Αντώνη Τσόκκου κ. Γιώργος Κωνσταντίνου. Μετά τη Δοξολογία μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και τα μέλη της Μπάντας της Εκκλησίας/Δήμου Αγίας Νάπας μαζί με τους συνοδούς τους, κρατώντας τα λάβαρα του Δήμου και όλων των Οργανωμένων Συνόλων της Αγίας Νάπας θα λάβουν μέρος στην παρέλαση που θα γίνει κατά μήκος της λεωφόρου 1ης Απριλίου και στην οποία θα παραστεί εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κυρία Βασιλική Αναστασιάδου.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 7.15 μ.μ θα πραγματοποιηθεί από τα Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου, Λαμπαδηφορία κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου προς το Λιμάνι με επιστροφή πίσω στην Πλατεία του Μοναστηριού. Θα προηγηθεί στις 7.00μ.μ η έπαρση της Σημαίας και κατάθεση στεφάνων στις προτομές των Ηρώων στην Πλατεία Ηρώων.

 

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More