Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση ο Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους

Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους

Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση στο Μαρκίδειο Θέατρο, με τον κόσμο να κατακλύζει και τους εξωτερικούς χώρους της κύριας Αίθουσας του Θεάτρου, ο Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 – 1959.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όπως αναφέρει ο Δήμος Πάφου, πραγματοποιήθηκε Συναυλία από γνωστούς Κύπριους καλλιτέχνες με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 Ήρωες της ΕΟΚΑ, περιόδου 1955-59 της Επαρχίας Πάφου, από το Μουσικό Έργο του Γιάννη Δημητρά “Αγία Κύπρος, 204 Πνοές”, με εισαγωγικά κείμενα Νίκου Παπακλεοβούλου.

Ο Δήμος Πάφου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, το κοινό για την αθρόα προσέλευσή του και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, την Εταιρεία Pafilia Property Developers Ltd, την Εταιρεία Πηλείδης Construction Ltd, τις Εκτυπώσεις Ιάκωβος Σαρρής, το Supermarket Φίλιππος, τις τουριστικές επιχειρήσεις “Aliathon” και το Ξενοδοχείο St George για τη φιλοξενία των συντελεστών.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More