Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση ο Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους

Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους

Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση στο Μαρκίδειο Θέατρο, με τον κόσμο να κατακλύζει και τους εξωτερικούς χώρους της κύριας Αίθουσας του Θεάτρου, ο Δήμος Πάφου τίμησε τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 – 1959.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όπως αναφέρει ο Δήμος Πάφου, πραγματοποιήθηκε Συναυλία από γνωστούς Κύπριους καλλιτέχνες με τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση για τους 17 Ήρωες της ΕΟΚΑ, περιόδου 1955-59 της Επαρχίας Πάφου, από το Μουσικό Έργο του Γιάννη Δημητρά “Αγία Κύπρος, 204 Πνοές”, με εισαγωγικά κείμενα Νίκου Παπακλεοβούλου.

Ο Δήμος Πάφου ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, το κοινό για την αθρόα προσέλευσή του και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, την Εταιρεία Pafilia Property Developers Ltd, την Εταιρεία Πηλείδης Construction Ltd, τις Εκτυπώσεις Ιάκωβος Σαρρής, το Supermarket Φίλιππος, τις τουριστικές επιχειρήσεις “Aliathon” και το Ξενοδοχείο St George για τη φιλοξενία των συντελεστών.

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More