Με Νικολαϊδη πάει ο ΔΗΣΥ στη Λεμεσό

Reading Time: < 1 minute

Ο Νίκος Νικολαϊδης είναι ο εκλεκτός του ΔΗΣΥ για την διεκδίκηση της δημαρχίας Λεμεσού. Η απόφαση ελήφθη στην διάρκεια του ΠΓ του κόμματος σε μια θυελλώδη συνεδρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, στα πέντε κομματικά στελέχη που διεκδικούσαν την κομματική στήριξη για την δημαρχία Λεμεσού-Ανδρέας Μιχαηλίδης, Σάββας Στούππας, Φειδίας Νικολάου, Τώνης Αντωνίου, Ανδρέας Θεμιστοκλέους-προτάθηκε η απόσυρση των υποψηφιοτήτων τους, προκειμένου να μείνει μία υποψηφιότητα απέναντι στον Ν.Νικολαϊδη. Τα πέντε στελέχη εξέφρασαν την διαφωνία τους και εξέθεσαν τις απόψεις τους, ενώ στην συνέχεια αποχώρησαν από την συνεδρία καθώς δεν είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου.

Δείτε επίσης:  Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος στον Δήμο Δερύνειας

Στην μαραθώνια συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ πάντως, κλείδωσαν κάποια από τα ονόματα που θα στηρίξει το κόμμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Λάρνακα
Πρώτο τα ονόματα που κλείδωσαν, είναι αυτό του Αλέξη Μιχαηλίδη για την Δημαρχία της Λαρνάκας, ο οποίος προέρχεται από το ΔΗΚΟ. Ο ΔΗΣΥ αποφάσισε επίσης να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Ευαγγελίδη στην Αραδίππου, του Χριστόφορου Κουμπάρου στην Δρομολαξιά και του Μάριου Αρμένη στα Λειβάδια.

Πάφος
Για την Επαρχία Πάφου το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αποφάσισε την στήριξη του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για την Δημαρχία της Πόλης. Την Δημαρχία της Πόλης Χρυσοχούς ο ΔΗΣΥ θα την διεκδικήσει με τον νυν Δήμαρχος Άγγελο Γεωργίου ενώ για τον Δήμο Πέγειας ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα στηρίξει τον Παντελή Χάρπα. Υποψήφιος του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Γεροσκήπου θα είναι ο νυν Δήμαρχος Μάκης Παυλίδης.
Λεμεσός

Δείτε επίσης:  Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Μεταφορών για το κυκλοφοριακό στην περιοχή της Αγίας Φύλας

To Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αποφάσισε επίσης την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Γαβριηλίδη για την Γερμασόγεια. Στην Μέσα Γειτονιά ο ΔΗΣΥ θα υποστηρίξει τον Δώρο Αντωνίου, τον Άριστο Αριστείδου Πάλουζα στον Ύψωνα και τον Άντρέα Διογένους στον Άγιο Αθανάσιο.

politis.com.cy

In the news
Load More