Με ξέφρενους πανηγυρισμούς μέχρι τις πρωινές ώρες γιόρτασαν οι Λαρνακείς την κατάκτηση του Κυπέλλου

Με ξέφρενους πανηγυρισμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιόρτασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και οι Λαρνακείς, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ και τη νίκη με 2-1 έναντι του Απόλλωνα, δεκάδες αυτοκίνητα άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Λάρνακας και ανεμίζοντας σημαίες και κορνάροντας, μετέβαιναν στο Σωματείο της ΑΕΚ και στη παραλία των Φοινικούδων προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους.

Φίλαθλοι και απλός κόσμος της Λάρνακας άρχισαν να συγκεντρώνονται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και στο Σωματείο της ΑΕΚ όπου έγινε και ρίψη πυροτεχνημάτων.

Αρκετός κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται και στο γήπεδο ΑΕΚ – ΑΡΕΝΑ όπου γύρω στις 11 το βράδυ έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ με τους εκατοντάδες φίλους και οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν με τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να επιβαίνουν σε λεωφορείο σχηματίστηκε πομπή με προορισμό το Σωματείο όπου και ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ κατέκτησε ένα Κύπελλο στην ιστορία της, το 2004 και σήμερα κατάφερε να κατακτήσει και το δεύτερο, ύστερα από ακριβώς 14 χρόνια.

In the news
post-image Κυπρος

Π. Προδρόμου: Πλήρως ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την έκθεση Γκουτέρες

Την πλήρη ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως τα όσα...
post-image Κυπρος

Κομισιόν: Υψηλές οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση

Στην Κύπρο «οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση παραμένουν υψηλές, αλλά η χαμηλή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος εξακολουθεί να αποτελεί μείζονα πρόκληση»,...
Load More