Με ξέφρενους πανηγυρισμούς μέχρι τις πρωινές ώρες γιόρτασαν οι Λαρνακείς την κατάκτηση του Κυπέλλου

Με ξέφρενους πανηγυρισμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γιόρτασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και οι Λαρνακείς, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ και τη νίκη με 2-1 έναντι του Απόλλωνα, δεκάδες αυτοκίνητα άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Λάρνακας και ανεμίζοντας σημαίες και κορνάροντας, μετέβαιναν στο Σωματείο της ΑΕΚ και στη παραλία των Φοινικούδων προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους.

Φίλαθλοι και απλός κόσμος της Λάρνακας άρχισαν να συγκεντρώνονται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και στο Σωματείο της ΑΕΚ όπου έγινε και ρίψη πυροτεχνημάτων.

Αρκετός κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται και στο γήπεδο ΑΕΚ – ΑΡΕΝΑ όπου γύρω στις 11 το βράδυ έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ με τους εκατοντάδες φίλους και οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν με τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να επιβαίνουν σε λεωφορείο σχηματίστηκε πομπή με προορισμό το Σωματείο όπου και ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ κατέκτησε ένα Κύπελλο στην ιστορία της, το 2004 και σήμερα κατάφερε να κατακτήσει και το δεύτερο, ύστερα από ακριβώς 14 χρόνια.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More