Μια ευχάριστη επίσκεψη του Δημάρχου Λάρνακας στο Ειδικό Σχολείο ‘’Αγίου Σπυρίδωνα’’

Καλαμάκια πολλαπλής χρήσης μοίρασε σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας σε μαθητές του Ειδικού Σχολείου «Αγιος Σπυρίδωνας».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας μετέβη την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, στο Ειδικό Σχολείο «Αγιος Σπυρίδωνας» και μοίρασε στους μαθητές τα πρώτα καλαμάκια πολλαπλής χρήσης. Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Σχολείου ξεκίνησε εδώ και τέσσερις μήνες μια δράση με τη συμμετοχή των παιδιών με τίτλο «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι» με στόχο να αντικαταστήσει με βιοδιασπώμενα καλαμάκια όλα τα «συμβατικά» πλαστικά καλαμάκια που βρίσκονται στη πόλη.

Δείτε επίσης:  Ν. Νικολαΐδης: Η λύση στις έντονες βροχοπτώσεις βρίσκεται στα αντιπλημμυρικά έργα που εκκρεμούν

Οι μαθητές «προσέφεραν στο Δήμαρχο Λάρνακας μια βιοδιασπώμενη τσάντα και μια μπλούζα από την αγαπημένη του Ομάδα τη «Σαλαμίνα», υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές».

Ο Δήμαρχος «απένειμε επίσης τα πρώτα Βραβεία του Σχολικού Διαγωνισμού για την κατασκευή χριστουγεννιάτικου στολιδιού από ανακυκλώσιμα υλικά».

Δείτε επίσης:  Δήμος Αγ. Νάπας: Θέλετε να ζωγραφίσουμε στον τοίχο σας;

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More