Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παράσταση ‘’8 Νταν στην Κιβωτό’’ στο Δήμο Αγίας Νάπας

8 Νταν στην Κιβωτό

Aξέχαστο θα μείνει σε μικρούς και μεγάλους το ταξίδι με την Κιβωτό της παιδικής θεατρικής παράστασης «8 Νταν στην Κιβωτό» που παρουσίασε πρόσφατα το Θέατρο Μασκαρίνι, στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας.

Μία παράσταση γεμάτη ζωντάνια, χορό και τραγούδι που έστειλε στους παρευρισκόμενους τα δικά της μηνύματα για τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς για ένα καλύτερο αύριο.
Το πρόγραμμα του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων συνεχίζεται απόψε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, η ώρα 8.00μ.μ με το έργο «Τρεις Αδελφές» του ΄Αντον Τσέχωφ που ανεβάζουν οι «΄Ανευ θρώσκω Παραγωγές». Η είσοδος είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Το Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων ολοκληρώνεται με το έργο «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη που θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 4.00μ.μ το Θέατρο «Αντίλογος». Η είσοδος είναι για το κοινό είναι ελεύθερη. .

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More