Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παράσταση ‘’8 Νταν στην Κιβωτό’’ στο Δήμο Αγίας Νάπας

8 Νταν στην Κιβωτό

Aξέχαστο θα μείνει σε μικρούς και μεγάλους το ταξίδι με την Κιβωτό της παιδικής θεατρικής παράστασης «8 Νταν στην Κιβωτό» που παρουσίασε πρόσφατα το Θέατρο Μασκαρίνι, στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας.

Μία παράσταση γεμάτη ζωντάνια, χορό και τραγούδι που έστειλε στους παρευρισκόμενους τα δικά της μηνύματα για τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς για ένα καλύτερο αύριο.
Το πρόγραμμα του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων συνεχίζεται απόψε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, η ώρα 8.00μ.μ με το έργο «Τρεις Αδελφές» του ΄Αντον Τσέχωφ που ανεβάζουν οι «΄Ανευ θρώσκω Παραγωγές». Η είσοδος είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Το Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων ολοκληρώνεται με το έργο «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη που θα παρουσιάσει την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 4.00μ.μ το Θέατρο «Αντίλογος». Η είσοδος είναι για το κοινό είναι ελεύθερη. .

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More