Μπήκε με ‘’χασάπικο’’ η Πάφος στο Γκίνες

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνεργασία με όλες τις σχολές χορού και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης και Επαρχίας Πάφου, διοργάνωσε χθες το απόγευμα την εκδήλωση «Χορεύοντας Χασάπικο», στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Το απόγευμα της Κυριακής (11/11) ο Δήμος Πάφου έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Χασάπικο με 912 χορευτές, οι οποίοι χόρεψαν στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πόλης, το ρεκόρ κατείχε η Αγία Νάπα από το 2014, όπου τότε συμμετείχαν 748 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να ξανασπάσουν το ρεκόρ, αφού το καλοκαίρι η πρώτη τους προσπάθεια δε στέφθηκε με επιτυχία.

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος των συμμετεχόντων δεν ήταν μόνο το ρεκόρ, αλλά και η ενίσχυση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Ο δήμαρχος Πάφο, Φαίδωνας Φαίδωνος, με μια ανάρτηση σου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδειξε την χαρά του που πλέον ο δήμος κατέχει μια θέση στο Γκίνες, ανεβάζοντας φωτογραφίες και δηλώνοντας ότι πλέον κατέχουν τον τίτλο.

Δείτε επίσης:  Τοποθέτηση ανακλινόμενων καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More