Μπήκε με ‘’χασάπικο’’ η Πάφος στο Γκίνες

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνεργασία με όλες τις σχολές χορού και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης και Επαρχίας Πάφου, διοργάνωσε χθες το απόγευμα την εκδήλωση «Χορεύοντας Χασάπικο», στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Το απόγευμα της Κυριακής (11/11) ο Δήμος Πάφου έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στο Χασάπικο με 912 χορευτές, οι οποίοι χόρεψαν στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πόλης, το ρεκόρ κατείχε η Αγία Νάπα από το 2014, όπου τότε συμμετείχαν 748 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να ξανασπάσουν το ρεκόρ, αφού το καλοκαίρι η πρώτη τους προσπάθεια δε στέφθηκε με επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος των συμμετεχόντων δεν ήταν μόνο το ρεκόρ, αλλά και η ενίσχυση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Ο δήμαρχος Πάφο, Φαίδωνας Φαίδωνος, με μια ανάρτηση σου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδειξε την χαρά του που πλέον ο δήμος κατέχει μια θέση στο Γκίνες, ανεβάζοντας φωτογραφίες και δηλώνοντας ότι πλέον κατέχουν τον τίτλο.

In the news
post-image Κυπρος

Σε δίωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι λιμενεργάτες στο λιμάνι Λεμεσού

Αντιδρούν ξανά οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού, οι οποίοι αποφάσισαν να κατέλθουν αύριο σε δίωρη στάση εργασίας, από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, για...
Load More