Νέα ανάπτυξη δικτύου ενοικίασης οχημάτων για ΑΜΕΑ

ΑΜΕΑ

Εξαιρετικά σημαντική θεωρεί η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) την ανάπτυξη δικτύου ενοικίασης οχημάτων τα οποία θα είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες, είτε για να τα οδηγούν οι ίδιοι, είτε για να μεταφέρονται καθήμενοι στο τροχοκάθισμα.

Σε ανακοίνωση η ΟΠΑΚ αναφέρει ότι τέτοιες υπηρεσίες είναι χρήσιμες τόσο για κάτοικους της χώρας, αλλά πολύ περισσότερο για επισκέπτες/τουρίστες, αφού η χώρα μας δεν διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα δημόσιων μεταφορών το οποίο να είναι προσβάσιμο σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

«Επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση θεωρούμε ότι θα καλύψουν ένα κενό στον τομέα και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και εξυπηρέτηση του τουρισμού ατόμων με αναπηρίες που αποτελεί μια τεράστια αγορά στην Ευρώπη”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More