Νέα καταγγελία για κατάχρηση χρημάτων από το ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου

Reading Time: 1 minute

Έλλειμμα 25 χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκε στο πρόγραμμα του Παιδοκομικού Σταθμού του Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αγίου Αθανασίου, το οποίο χθες προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Ύποπτες για την νέα υπόθεση κατάχρησης χρημάτων είναι η 41χρονη υπεύθυνη των προγραμμάτων καθώς και μια 71χρονη εθελόντρια, οι οποίες ήδη τελούν υπό κράτηση για υπόθεση κατάχρησης 120 χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα της Παιδικής Λέσχης του ΣΚΕ.

Δείτε επίσης:  Η νέα ‘’Τσερίου’’: Ένας δρόμος που θα ενώνει την κοινότητα και τους ανθρώπους – Γράφει ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Η νέα καταγγελία έγινε μετά από ενδελεχή έρευνα από εξωτερικό ελεγκτή, ο οποίος νωρίτερα εντόπισε και το προηγούμενο έλλειμμα.

Υπενθυμίζεται πως το έλλειμμα των 120 χιλιάδων στο πρόγραμμα της Παιδικής Λέσχης αφορούσε τη χρονική περίοδο 2013-2018, ενώ για το πρόγραμμα του Παιδοκομικού Σταθμού, το έλλειμμα των 25 χιλιάδων ευρώ εντοπίζεται μόνο τη χρονιά 2018.

Δείτε επίσης:  15 νεαρά άτομα ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα «STEM and Gaming Summer Scholars»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο οι δυο ύποπτες, το οκταήμερο διάταγμα κράτησης των οποίων λήγει αύριο, θα οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστήριο ή θα αφεθούν ελεύθερες μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

ΚΥΠΕ

In the news
Load More