Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου (χάρτης)

Reading Time: 1 minute

Μετά από σχετικές μελέτες της υπηρεσίας στην περιοχή όπου υλοποιούνται τα έργα ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου πληροφορείται το κοινό ότι από τις 15 Φεβρουαρίου 2019 και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης θα εφαρμοστούν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στόχο την απάμβλυνση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που έχουν παρατηρηθεί.

Αλλαγή κατεύθυνσης μονοδρόμησης της οδού Στασικράτους (από Στ. Κουμανούδη προς Μνασιάδου) και της Μνασιάδου (από Στασικράτους μέχρι Φώτη Πίττα). Με αυτές τις αλλαγές στοχεύουμε στην προσωρινή λύση εισόδου /εξόδου των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης και στις φορτοεκφορτώσεις της περιοχής, με αριστερόστροφη κίνηση.

Δείτε επίσης:  Κλειστό μέρος της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου για τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Ενίσχυση των χρόνων σηματοδότησης στους τρεις επηρεαζόμενους φωτοελεγχόμενους κόμβους, (Διγενή Ακρίτα-Μακαρίου, Θεμιστοκλή Δέρβη – Φλωρίνης, Θεμιστοκλή Δέρβη – Στασικράτους) τροποποιώντας στο πλαίσιο του δυνατού, τη διερχόμενη τροχαία κίνηση.

Στόχος του Δήμου Λευκωσίας, είναι η λειτουργία των οδικών τμημάτων της οδού Μνασιάδου, προς το τέλος Απριλίου 2019 και στη συνέχεια, της οδού Πριγκιπίσσης Ντε Τύρας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί καλυτέρα η περιοχή και θα εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό η υφιστάμενη κατάσταση.

Δείτε επίσης:  Διαφωνεί ο Ανδρέας Μορφίτης με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αμμοχώστου

Οι τροποποιημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φαίνεται στον πιο κάτω χάρτη:

In the news
Load More