Νέος Πρόεδρος ΝΕΔΗΚ Λάρνακας ο Μιχάλης Πατσιά

Κατά την προχθεσινή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την νέα Ρπαρχιακή Επιτροπή της ΝΕΔΗΚ Λάρνακας ο Μιχάλης Πατσιά έλαβε το χρίσμα του Προέδρου ΝΕΔΗΚ Λάρνακας άνευ ανθυποψηφίου.
Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο Μιχάλης Πατσιά δήλωσε ότι, ‘’το γεγονός αυτό με τιμά ιδιαίτερα και με χαροποιεί, αφού ως μέλος της Αναγέννησης συνεχίζω στις τάξεις της νεολαίας του κεντρώου χώρου της Κύπρου.’’

Θέλω να διαβεβαιώσω, πρόσθεσε, ‘’τόσο τα μέλη της επαρχιακής επιτροπής ΝΕΔΗΚ Λάρνακας όσο και τη Γενική Γραμματεία, οτι μέσα από το αξίωμα που μου δόθηκε και με τη συνεργασία της υπόλοιπης επιτροπής θα αγωνιστούμε για τη πόλη μας, για την Κύπρο μας και κυρίως για τη Νεολαία μας.
Γνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά που απαιτείται αλλά και ταυτόχρονα τις αντοχές και τις δυνάμεις που διαθέτουμε ως νέοι και νέες του ΔΗΚΟ, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, στην επαρχιακή επιτροπή ΝΕΔΗΚ Λαρνακας. Την ίδια ώρα θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα άτομα που με εμπιστεύτηκαν, την οικογένεια και τους φίλους μου και ιδιαίτερα τον κο Χρίστος Ορφανίδης, Βουλευτή Λάρνακας, ΔΗΚΟ, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Συγχαίρω το νέο πρόεδρο ΝΕΔΗΚ Marios Mouyis, τη νέα πρόεδρο ΓΟΔΗΚ κυρία Maria Sykopetritou και τα υπόλοιπα μέλη ΝΕΔΗΚ και ΓΟΔΗΚ.

Εύχομαι καλή αρχή και καλές δουλειές σε όλους μας.’’

In the news
post-image Διεθνη

Τρεις νεκροί, 12 τραυματίες από επίθεση ενόπλου στο Στρασβούργο

Εκατοντάδες στελέχη της γαλλικής αστυνομίας και των γαλλικών ένοπλων δυνάμεων συνέχιζαν την κινητοποίησή τους τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη για τον εντοπισμό και...
Load More