Νέο αίμα στο δημοτικό συμβούλιο Στροβόλου – Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Τάσος Κακουλλής.

Reading Time: 1 minute

Ο Τάσος Κακουλλής, αναλαμβάνει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Στροβόλου, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Με το διορισμό του Μάριου Πελεκάνου στην Προεδρία του ΚΟΑΓ, ο Τάσος Κακουλλή, ως πρώτος επιλαχόντας στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, αναλαμβάνει δράση.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, επισημαίνει ότι ως συνδικαλιστής θα συνεχίσει να διεκδικεί τα δικαιώματα των δημοτών του Στροβόλου και δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει το έργο του δυναμικά και να αντιπροσωπεύσει άξια τη δημοτική ομάδα.

Ο Τάσος Κακουλλής γεννήθηκε στη Θεσαλλονίκη του 1981 και κατάγεται από την Χαρτζιά Κερύνειας. Είναι κάτοικος Στροβόλου από το 1989. Έχει φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού στο Γυμνάσιο Σταυρού και στο Λύκειο Αποστόλου βαρβάβα.
Σπούδασε Διεθνείς σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδες στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μετα την αποφοίτηση του το 2008 εργοδοτήθηκε στη ΣΕΚ και εργάζεται εκεί μέχρι σήμερα ως συνδικαλιστής στο Σωματείο Κυβερνητικών και Σχολικών Εφορειών.
Το 2011 εκλέγηκε γενικός Γραμματέας του Τμήματος Νεολαίας της ΣΕΚ, θέση στην οποία επανεξελέγη το 2015. Η εμπλοκή του με τα κοινά και τον εθελοντισμό ξεκίνησε το 2005 όταν εντάχτηκε στη ΦΠΚ Πρωτοπορία του πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το 2011 εκλέγηκε στην εκτελεστική γραμματεία του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, το οποίο υπηρέτησε από τη θέση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων.
Από το 2012, αντιπροσωπεύει τη ΣΕΚ και την Κύπρο στην Ε.Γ της Νεολαίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων ETUC, η οποία εδρεύει στις Βρυξέλλες. Είναι τακτικός αρθρογράφος στην εβδομαδιαία εφημερίδα της ΣΕΚ για ζητήματα που αφορούν τη νεολαία.  Είναι παντρεμένος με τη Βενέρα Κακουλλή και κατοικούν στην ενορία Σταυρού.

Δείτε επίσης:  Λευκωσία: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, τα οδικά έργα και οι εισηγήσεις

In the news
Load More