Νεοφύτου: Υπό την σκιά σημαντικών εξελίξεων για το Κυπριακό οι εκλογές

Υπό την σκιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων για το Κυπριακό πραγματοποιούνται οι σημερινές εκλογές, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ευχόμενος όπως ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να ζήσουμε σε μια απελευθερωμένη κι ενωμένη πατρίδα.

Ο κ. Νεοφύτου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 1145 στο Γυμνάσιο Ακρόπολης (Κέντρο Ε΄)
στους Αγίους Ομολογητές.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε στους δημοσιογράφους ότι “οι σημερινές εκλογές είναι σημαντικές, σημαντικές για την γειτονιά μας, για την κοινότητα μας, για τον δήμο μας”.

Είναι σημαντικές, σημείωσε, για την ποιότητα στην καθημερινότητα μας, που απαιτούμε αλλά και δικαιούμαστε να έχουμε.

Γίνονται όμως αυτές οι εκλογές, πρόσθεσε, με δύο ιδιαιτερότητες.

Πρώτον, είπε, πραγματοποιούνται υπό την σκιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων για το Κυπριακό και η ευχή μας είναι να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να ζήσουμε σε μια απελευθερωμένη κι ενωμένη πατρίδα.

Και η δεύτερη ιδιαιτερότητα, συμπλήρωσε, είναι ότι αυτές οι εκλογές είναι οι λιγότερο κομματικές εκλογές και με κομματικό χρώμα στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου.

Ο κ. Νεοφύτου ευχήθηκε τέλος, “καλή ψήφο και καλές γιορτές”.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More