Νεοφύτου: Υπό την σκιά σημαντικών εξελίξεων για το Κυπριακό οι εκλογές

Υπό την σκιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων για το Κυπριακό πραγματοποιούνται οι σημερινές εκλογές, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ευχόμενος όπως ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να ζήσουμε σε μια απελευθερωμένη κι ενωμένη πατρίδα.

Ο κ. Νεοφύτου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 1145 στο Γυμνάσιο Ακρόπολης (Κέντρο Ε΄)
στους Αγίους Ομολογητές.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε στους δημοσιογράφους ότι “οι σημερινές εκλογές είναι σημαντικές, σημαντικές για την γειτονιά μας, για την κοινότητα μας, για τον δήμο μας”.

Είναι σημαντικές, σημείωσε, για την ποιότητα στην καθημερινότητα μας, που απαιτούμε αλλά και δικαιούμαστε να έχουμε.

Γίνονται όμως αυτές οι εκλογές, πρόσθεσε, με δύο ιδιαιτερότητες.

Πρώτον, είπε, πραγματοποιούνται υπό την σκιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων για το Κυπριακό και η ευχή μας είναι να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να ζήσουμε σε μια απελευθερωμένη κι ενωμένη πατρίδα.

Και η δεύτερη ιδιαιτερότητα, συμπλήρωσε, είναι ότι αυτές οι εκλογές είναι οι λιγότερο κομματικές εκλογές και με κομματικό χρώμα στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου.

Ο κ. Νεοφύτου ευχήθηκε τέλος, “καλή ψήφο και καλές γιορτές”.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More