Νεόφυτος Παπαλαζάρου: Γυρίζει σελίδα ο Δήμος Γερίου

Το μήνυμα ότι ο Δήμος Γερίου γυρίζει σελίδα κι αυτή η σελίδα είναι λευκή, μετέφερε ο νέος Δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου, σε εκδήλωση στο μνημείο ηρώων και αγνοουμένων του Δήμου.

«Ενωμένοι θα βαδίσουμε, από τώρα και στο εξής για το Γέρι που μας αξίζει, για το Γέρι που αγαπάμε», ανέφερε.

Ο κ. Παπαλαζάρου είπε ότι οι ήρωες και αγνοούμενοι της κοινότητας αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση και την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της Κύπρου.

«Ο Κυριάκος Κολοκάσης, ο Ιωνάς Νικολάου, ο Κυριάκος Κακουλλής, ο Ανδρέας Κουκουμάς και ο Μάκης Παμπόρης έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Γεριού και της Κύπρου. Αποτελεί ύψιστο χρέος, αλλά και ιδιαίτερη τιμή για ένα Δήμο να τιμά, να θυμάται και να αντλεί διδάγματα από τους ήρωές της. Ως Δήμος έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε και να εδραιώσουμε την ιστορική μνήμη της ιδιαίτερής μας περιοχής και τους ανθρώπους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς και της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας», είπε ο νέος Δήμαρχος.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Νέα διαδικασία παραχώρησης Τ/Κ περιουσιών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε νέα διαδικασία παραχώρησης τουρκοκυπριακών περιουσιών είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη...
Load More