Νεόφυτος Παπαλαζάρου: Γυρίζει σελίδα ο Δήμος Γερίου

Το μήνυμα ότι ο Δήμος Γερίου γυρίζει σελίδα κι αυτή η σελίδα είναι λευκή, μετέφερε ο νέος Δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου, σε εκδήλωση στο μνημείο ηρώων και αγνοουμένων του Δήμου.

«Ενωμένοι θα βαδίσουμε, από τώρα και στο εξής για το Γέρι που μας αξίζει, για το Γέρι που αγαπάμε”, ανέφερε.

Ο κ. Παπαλαζάρου είπε ότι οι ήρωες και αγνοούμενοι της κοινότητας αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση και την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της Κύπρου.

«Ο Κυριάκος Κολοκάσης, ο Ιωνάς Νικολάου, ο Κυριάκος Κακουλλής, ο Ανδρέας Κουκουμάς και ο Μάκης Παμπόρης έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Γεριού και της Κύπρου. Αποτελεί ύψιστο χρέος, αλλά και ιδιαίτερη τιμή για ένα Δήμο να τιμά, να θυμάται και να αντλεί διδάγματα από τους ήρωές της. Ως Δήμος έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε και να εδραιώσουμε την ιστορική μνήμη της ιδιαίτερής μας περιοχής και τους ανθρώπους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς και της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας”, είπε ο νέος Δήμαρχος.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More