Νικολαΐδης: Θα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι για να δουλέψουμε γι’ αυτή την πόλη

Reading Time: 2 minutes

Δεν υπάρχει ούτε νικητής ούτε ηττημένος, υπάρχει μια πόλη που την αγαπάμε όλοι και από αύριο θα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι για να δουλέψουμε γι αυτή την πόλη, ανέφερε απόψε ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, σε νέες δηλώσεις του, εκφράζοντας την εκτίμηση του προς τον ανθυποψήφιο, του Ανδρέα Χρίστου.

Εκατοντάδες υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Νίκου Νικολαΐδη πανηγύρισαν έξω από το εκλογικό του επιτελείο την εκλογή του στη δημαρχία Λεμεσού, ενώ γύρω στις 21:30 έφτασε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Νικολαΐδη, χωρίς ωστόσο να προβεί σε δηλώσεις.

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗΣΥ, ο νέος Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που επέδειξε το κόμμα στο πρόσωπο του, σημειώνοντας ότι «η απόφαση στήριξης μου ήταν μια απόφαση υπερβατική, μια απόφαση η οποία στέλνει ισχυρά μηνύματα σε ό,τι αφορά τον πολιτικό εκσυγχρονισμό που πρέπει να επιχειρήσουμε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο και να τοποθετήσουμε τα θέματα της ΤΑ έξω από τα οποιαδήποτε κομματικά στεγανά ή τις κομματικές αντιπαραθέσεις».

Δείτε επίσης:  Πυρετωδώς η επιδιόρθωση οδοστρωμάτων αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού

Ευχαρίστησε παράλληλα το Κίνημα «Αλληλεγγύη» και την Πρόεδρο του Ελένη Θεοχάρους, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και τον Πρόεδρο του Γιώργο Περδίκη, καθώς και την Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού για τη στήριξη της υποψηφιότητας του.

«Είναι μια μεγάλη τιμή που ασφαλώς με φορτώνει με ένα τεράστιο βάρος ευθύνης και εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να προσπαθήσω, αναλώνοντας κάθε ικμάδα της δύναμης μου να ανταποκριθώ σε αυτή την τεράστια ευθύνη», είπε και πρόσθεσε ότι «οι προκλήσεις είναι μεγάλες, τα θέματα που πρέπει να δούμε είναι πάρα πολύ σημαντικά και δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση».

Θα πρέπει, συνέχισε, να αρχίσουμε δουλειά, να βάλουμε τα θέματα κάτω, να συζητήσουμε με το δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους φορείς της πόλης, γιατί αυτές οι αποφάσεις πρέπει να είναι συλλογικές, για το τι πρέπει να κάνουμε και στη βάση των δικών μας αρχών αλλά και στη βάση μιας πιο επεξεργασμένης πρότασης και σχεδίου δράσης.

Δείτε επίσης:  Στο πλευρό της Αθηένου η Υπουργός Εργασίας

Εξέφρασε δε την εκτίμηση του προς τον ανθυποψήφιο του Ανδρέα Χρίστου, τον οποίον όπως υπέδειξε «η πόλη, η Λεμεσός μας, τον έχει τιμήσει όχι μόνο εκλέγοντας τον δυο φορές Δήμαρχο για δέκα χρόνια, αλλά τον έχει τιμήσει και σε αυτή την εκλογική διαδικασία».

Υπογράμμισε ακόμη πως «δεν υπάρχει ούτε νικητής, ούτε ηττημένος, υπάρχει μια πόλη που την αγαπάμε όλοι και από αύριο θα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι για να δουλέψουμε γι αυτή την πόλη».

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
Load More