Νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου δήλωσε ο Ανδρέας Χρίστου

Ο λαός αποφάσισε να εκλέξει Δήμαρχο τον Νίκο Νικολαΐδη και το αποτέλεσμα είναι σεβαστό, ανέφερε ο Ανδρέας Χρίστου μετά το τελικό αποτέλεσμα για τη δημαρχία της Λεμεσού, σημειώνοντας πως ο ίδιος νιώθει ήσυχος με τη συνείδηση του.

Ο κ. Χρίστου, που βρισκόταν στο επιτελείο του μαζί με στενούς του συνεργάτες, παρακολουθούσε από την τηλεόραση τη διαδικασία η οποία εξελίχθηκε σε μονομαχία μέχρι την τελευταία κάλπη, με το νούμερο 39, η οποία ήταν και αυτή που καθόρισε τελικά το αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας νέο Δήμαρχο Λεμεσού τον Νίκο Νικολαΐδη, με μόλις δέκα ψήφους διαφορά.

«Ο λαός αποφάσισε έστω και με μια ελάχιστη διαφορά, να είναι ο κ. Νικολαΐδης ο νέος Δήμαρχος. Και εύχομαι κάθε επιτυχία», είπε ο Ανδρέας Χρίστου, ευχαριστώντας τους συμπολίτες του «οι οποίοι στη διάρκεια αυτών των δέκα χρόνων στήριξαν την προσπάθεια μας, όλους εκείνους που και σε αυτές τις εκλογές ήταν μαζί μας, τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και το Κόμμα για τα Ζώα, τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητα μας, αλλά και πολλούς ανώνυμους και επώνυμους δημότες που συμπορεύτηκαν και εύχομαι η πόλη μας να πάει καλά».

» Όλα αυτά έχουν σχέση με την πόλη μας, με την ευημερία, με την πρόοδο, με την ανάπτυξη της Λεμεσού και δεν έχουν σχέση με κεκτημένα ή επιθυμίες οποιουδήποτε από εμάς», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς εάν νιώθει πικραμένος απάντησε «νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου, τα άλλα θα τα πούμε στην εξέλιξη».

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως δεν εκτιμήθηκε το έργο του βάση του αποτελέσματος, ο κ.Χρίστου είπε «είναι μια απόφαση την οποίαν σεβόμαστε, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, βγάζω κι εγώ τα δικά μου, κάποια στιγμή μπορεί να τα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αποτέλεσμα για το οποίο ο λαός αναλαμβάνει και το βάρος και την ευθύνη να προχωρήσει παρακάτω».

Τέλος κληθείς να πει ποια συμβουλή δίνει στον νέο Δήμαρχο Λεμεσού, απάντησε «σκληρή δουλειά, συναίνεση, μέτρο και σοφία».

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More