Νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου δήλωσε ο Ανδρέας Χρίστου

Ο λαός αποφάσισε να εκλέξει Δήμαρχο τον Νίκο Νικολαΐδη και το αποτέλεσμα είναι σεβαστό, ανέφερε ο Ανδρέας Χρίστου μετά το τελικό αποτέλεσμα για τη δημαρχία της Λεμεσού, σημειώνοντας πως ο ίδιος νιώθει ήσυχος με τη συνείδηση του.

Ο κ. Χρίστου, που βρισκόταν στο επιτελείο του μαζί με στενούς του συνεργάτες, παρακολουθούσε από την τηλεόραση τη διαδικασία η οποία εξελίχθηκε σε μονομαχία μέχρι την τελευταία κάλπη, με το νούμερο 39, η οποία ήταν και αυτή που καθόρισε τελικά το αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας νέο Δήμαρχο Λεμεσού τον Νίκο Νικολαΐδη, με μόλις δέκα ψήφους διαφορά.

«Ο λαός αποφάσισε έστω και με μια ελάχιστη διαφορά, να είναι ο κ. Νικολαΐδης ο νέος Δήμαρχος. Και εύχομαι κάθε επιτυχία”, είπε ο Ανδρέας Χρίστου, ευχαριστώντας τους συμπολίτες του «οι οποίοι στη διάρκεια αυτών των δέκα χρόνων στήριξαν την προσπάθεια μας, όλους εκείνους που και σε αυτές τις εκλογές ήταν μαζί μας, τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και το Κόμμα για τα Ζώα, τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητα μας, αλλά και πολλούς ανώνυμους και επώνυμους δημότες που συμπορεύτηκαν και εύχομαι η πόλη μας να πάει καλά”.

” Όλα αυτά έχουν σχέση με την πόλη μας, με την ευημερία, με την πρόοδο, με την ανάπτυξη της Λεμεσού και δεν έχουν σχέση με κεκτημένα ή επιθυμίες οποιουδήποτε από εμάς”, ανέφερε, ενώ ερωτηθείς εάν νιώθει πικραμένος απάντησε «νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου, τα άλλα θα τα πούμε στην εξέλιξη”.

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως δεν εκτιμήθηκε το έργο του βάση του αποτελέσματος, ο κ.Χρίστου είπε «είναι μια απόφαση την οποίαν σεβόμαστε, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, βγάζω κι εγώ τα δικά μου, κάποια στιγμή μπορεί να τα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αποτέλεσμα για το οποίο ο λαός αναλαμβάνει και το βάρος και την ευθύνη να προχωρήσει παρακάτω”.

Τέλος κληθείς να πει ποια συμβουλή δίνει στον νέο Δήμαρχο Λεμεσού, απάντησε «σκληρή δουλειά, συναίνεση, μέτρο και σοφία”.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More