Κ. Ξυδιάς: H Γερμασόγεια προβάλλεται διεθνώς μέσα από ένα ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο

Γερμασόγεια Γερμασόγεια
Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Γερμασόγειας, πρωτοπορεί, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει, ανέφερε σε δηλώσεις του στην Aftodioikisi.com.cy,  ο δήμαρχος Γερμασόγειας, Κυριάκος Ξυδιάς.

Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ο Δήμος απέκτησε ένα διαδραστικό εργαλείο, που δεν είναι άλλο από μια σύγχρονη ιστοσελίδα, ένα επιπλέον μέσον που θα βοηθήσει στην επικοινωνία με τους δημότες.

Το ηλεκτρονικό αυτό μέσο, δηλώνει ο κ. Ξυδιάς, προσφέρεται σε πρώτο στάδιο για την εγκαθίδρυση αμφίδρομης πληροφόρησης καθ’ όλο το 24ωρο και σε δεύτερο στάδιο στην παροχή δυνατότητας άμεσης εξυπηρέτησης σε πολλά θέματα που υπό κανονικές συνθήκες θα απαιτείτο η προσωπική σας παρουσία.

Δείτε επίσης:  Κατακλυσμός Λεμεσού 2019: Δήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση χώρου

Στην ιστοσελίδα, υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη, τις δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Υπηρεσίες του Δήμου και άλλες βοηθητικές αλλά χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν κάθε δημότη, αλλά και κάθε επισκέπτη ντόπιο και ξένο.

Στόχος σύμφωνα με τον κ. Ξυδιά είναι και η προβολή του Δήμου διεθνώς, όπως επίσης και της τουριστικής βιομηχανίας της πόλης μας και το τουριστικό της προϊόν και να δώσει την ευκαιρία στον κάθε ξένο επισκέπτη να εξασφαλίσει όλη την αναγκαία πληροφόρηση που θα τον βοηθήσει να επιλέξει το χώρο των διακοπών του.

Δείτε επίσης:  Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα Ανθεστήρια Γερμασόγειας 2019

 

 

In the news
Load More