Ξέσπασμα Δημοτικού Συμβούλου στη Λεμεσό

Ξέσπασμα Δημοτικού Συμβούλου στη Λεμεσό
Reading Time: 2 minutes
Ξέσπασε κατά των περισσοτέρων κομμάτων της Βουλής ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ιωακείμ.

Ο κ. Ιωακείμ κατηγορεί ευθέως όλα τα κόμματα της Βουλής πλην του ΔΗΣΥ και των Οικολόγων, για λαϊκισμό. Όπως μας ενημερώνει ο κ. Ιωακείμ μέσω του λογαριασμού του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η πλειοψηφία της Βουλής σταύρωσε το κονδύλι για το έργο ανάπτυξης στη Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό. Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στις δυτικές συνοικίες της Λεμεσού που θεωρούνται υποβαθμισμένες και αποτελεί για τις συνοικίες αυτές μια ένεση ανάπτυξης της περιοχής. Ο κ. Ιωακείμ μάλιστα προχωρεί ένα βήμα παρακάτω και θεωρεί ότι η απόφαση της Βουλής και κυρίως της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ είναι αποτέλεσμα »προσωπικών αντιπαθειών του Σιζόπουλου» και λόγω ψηφοθηρία εκ μέρους του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Δείτε επίσης:  Επιστροφή υποδομών του συνεργατισμού μέσω δήμων και κοινοτήτων

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Ιωακείμ εκπροσωπεί το Κίνημα Οικολόγων στο Δήμο Λεμεσού. Το Κίνημα Οικολόγων μαζί με τον ΔΗΣΥ είναι τα μόνα κόμματα που δεν σταύρωσαν το κονδύλι για τη Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Ο κ. Ιωακείμ γράφει χαρακτηριστικά:

»Σήμερα ζήσαμε τον απόλυτο λαϊκισμό. Τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σταύρωσαν στην βουλή το κονδύλι για την ανάπλαση των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλτίζ . Για την άγρα μια χούφτας αμφίβολων ψήφων αλλά και για αλλότριους σκοπούς σταύρωσαν το σχετικό κονδύλι. Υπέρ του έργου τάχθηκαν ΔΗΣΥ και Κίνημα Οικολόγων.

Δείτε επίσης:  Νέα καταγγελία για κατάχρηση χρημάτων από το ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου

Το παράλογο είναι ότι οι Δημοτικές ομάδες των πιο πάνω κομμάτων που σταύρωσαν το κονδύλι, ψήφισαν ομόφωνα το έργο και διαφωνούν με τους βουλευτές των κομμάτων τους. Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν. Αυτό μόνο στην Κύπρο συμβαίνει. Αναμένουμε μετά τις Προεδρικές εκλογές τα σπουδαία. Ο λαός της Λεμεσού θα τους κρίνει ανάλογα»

Και πιο κάτω σε σχόλιο:

» Κρατάνε , κρατάνε όταν είναι για τις προσωπικές αντιπάθειες του Σιζόπουλου και για άγραν ψήφων του Πρίγκηπα.»

 

In the news
Load More