Ξεκίνησε η συζήτηση για την Κωστάκη Παντελίδη

Ξεκίνησε η συζήτηση για την Κωστάκη Παντελίδη
Reading Time: 2 minutes

Η Επιτροπή Κυκλοφοριακών θεμάτων του Δήμου Λευκωσίας μετά από εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Χρύσανθου Φάκα ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους και οργανωμένα σύνολα να παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής και να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με την πεζοδρομοποίηση της Κωστάκη Παντελίδη.

 

Στη συγκεκριμένη συνεδρία παρευρέθηκαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, μέλη του συνδέσμου ‘’Φίλοι της Λευκωσίας’’, η Αρχιτέκτονας/Πολεοδόμος Ζωή Λόρδου, ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, κάτοικοι της οδού Ξενιέρου, αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της οδού Κωστάκη Παντελίδη, η ΕΤΕΚ, η ΠΟΒΕΚ, και ο Σύνδεσμος Πεζοδρόμων Λευκωσίας.

Δείτε επίσης:  Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Αγίας Νάπας

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων τάχθηκε υπερ της πεζοδρομοποίησης της Κωστάκη Παντελίδη, πλην του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας ο οποίος έκφρασε την αντίθετη άποψη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έγινε παρουσίαση του σχεδίου Λευκωσίας από υπηρεσιακούς του Δήμου όπου διευκρινίστηκε ότι το σχέδιο συστήνει πεζόδρομο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας απέφυγε να τοποθετηθεί στο παρόν στάδιο, εφόσον, όπως ισχυρίστηκε, το θέμα είναι σε εξέλιξη και αναμένεται από την αρμόδια επιτροπή στις επόμενες συνεδριάσεις να διαμορφώσει την τελική εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκωσίας στο τελικό συνέδριο ‘’Urban Waste’’

Κατά το τέλος της συζήτησης οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Επιτροπή και τον Πρόεδρο κ. Φάκα για τον σωστό προγραμματισμό και την ομαλή διαδικασία της συνεδρίας.

In the news
Load More