Ξεκινά η Cyprus Airways την πώληση καλοκαιρινών εισιτηρίων

Την έναρξη πωλήσεων για τα καλοκαιρινά τους δρομολόγια από τη Λάρνακα προς χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής ανακοινώνουν οι Cyprus Airways, καθώς και την πολιτική τους για αποσκευές με βάση την κατηγορία ναύλου που θα επιλέξουν να αγοράσουν οι επιβάτες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αερογραμμής «οι πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Κόσιτσε, Τελ Αβίβ και Βηρυτό είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 21 Νοεμβρίου 2018». Η εταιρεία, προστίθεται, θα ανακοινώσει σύντομα πωλήσεις και σε άλλους ελκυστικούς προορισμούς.

Δείτε επίσης:  Στη μάχη κατά του καρκίνου το DNA του μεγάλου λευκού καρχαρία

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Η Cyprus Airways, αναφέρεται, προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης νέα πολιτική για τις αποσκευές, η οποία θα επηρεάσει τους επιβάτες που επιλέγουν την κατηγορία ναύλων basic και θα ισχύει από τις 31 Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την οποία θα μπορούν να κάνουν check-in μία χειραποσκευή 10 κιλών.

Δείτε επίσης:  Στη μάχη κατά του καρκίνου το DNA του μεγάλου λευκού καρχαρία

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More